Pokemon Go ökar i popularitet igen.


Nästan alla har hört talas om Pokémon Go, mobilspelet som i princip tog över världen sommaren 2016.
Många som slutade spela Pokémon Go efter att den inledande hypen dog har börjat att spela igen.
Pokemon Go låter spelare fånga, strida och träna virtuella Pokémon som dyker upp ute i den riktiga världen med hjälp av smartphonens och mobilens GPS.
Liksom väldigt många andra gick jag verkligen in för Pokemon GO 2016 när spelet lanserades.
Folk trängdes på gator och gräsmattor på kvällar och helger. Stora mängder människor vandrade runt i den verkliga världen och fångade digitala varelser med huvudet ständigt riktad mot mobiltelefonen.
Detta är ett roligt och spännande spel som samtidigt får spelaren att promenera runt och därmed få motion. Spelet är också en möjlighet att få nya vänner med samma intresse av spelande som en själv.


När man spelar Pokemon Go idag upplever man att spelets flyt har förbättrats mycket jämfört med hur det var för tre år sedan.  Detta kan delvis bero på den mindre spelarvolymen, men spelutvecklaren Niantic har också implementerat många bugfixar och prestandauppdateringar.
Det har även tillkommit nya funktioner som till exempel möjligheten att slåss mot vänner. Din lagkapten kan betygsätta de Pokémon du fångar så att du vet vilka som är bra och det går att byta Pokemons med varandra ifall man skulle vilja det. Man kan till och med skicka presenter till personer som man har blivit vän med i spelet.
Reptile Master är en gamer som har en egen kanal på Youtube och han har några Pokemon videos. Hans favorit Pokemon är Charizard. Det finns så otroligt många Pokemon att jaga och så många att man lätt kan hitta sin egen favorit.
Reptile Master tipsar om att utveckla sina Pokemon så att de blir starkare samt får en ny form genom att försöka nå nivå tio och över för att kunna samla Pinapberry på Pokestops.
Han kommer att göra fler Pokemon videos i framtiden sâ det är bra om man är prenumerant på hans kanal.
Pokémon Go tjänade uppskattningsvis 795 miljoner dollar över hela världen 2018. Endast i december 2018 såg man en ökning med 35 procent jämfört med tidigare års intäkter.
Det är klart att spelet inte är fullt lika populärt som det var en gång i tiden men det har skett en ökning när det gäller antal personer som spelar spelet.
Om du inte redan spelar Pokemon Go skulle jag rekommendera att du börjar spela eftersom det är ett roligt tidsfördriv.



https://youtu.be/Oc5M5Ex05kk


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.