De bästa mobiltelefonerna 2020.


Smartphones står i centrum i dagens moderna värld. De är inte längre bara mobiltelefoner som man använder för att ringa samtal. De är inte bara nödvändiga för kommunikation mellan människor utan används även för att konsumera underhållning av olika slag. Man ser på Netflix, Viaplay, HBO Nordic, lyssnar på musik via Spotify, läsa tidningar på nätet och spelar mobilspel.
Mobiltelefonerna används för att handla på nätet och betala räkningar. Dessutom har de i det närmaste helt ersatt våra digitala kameror och är nu vårt huvudsakliga verktyg när vi vill ta bilder. Användningsområdena är så mycket större än många ens tänker på och det är därförmobilen är vår absolut viktigaste tekniska pryl. Av den anledningen är den vår ständiga följeslagare.
Vi befinner oss endast i början av 2020 och redan har det lanserats en mängd fantastiska flaggskepps mobiler och det släpps nästan varje vecka nya mobiler i världen.
De dyraste och därmed allra bästa telefonerna levererar kameror av högsta kvalitet, extremt kraftfulla processorer som ger den prestanda som behövs för att klara av de mest krävande uppgifterna.
Att beställa en av de bästa mobiltelefonerna 2020 är en kostsam investering oavsett tillverkare.
När man har valt att titta på toppmobiler är det självklart fortfarande viktigt att vara medveten om vad det faktiskt är man köper men det är inte riktigt lika viktigt som när man väljer mobil ur ett billigare segment. Ju billigare mobiltelefon ju mer tvingas man kompromissa med kvaliteten, specifikationerna och funktionerna.


Samsung Galaxy S20 Plus har en premium design, är fullpackad med funktioner och kommer med en kraftfull processor. Den är inte bäst på allt men är lätt en av årets absoluta favoriter totalt sett.

OnePlus 8 Pro är en flaggskepps mobil som är så pass bra att den kan utmana de allra bästa toppmodellerna i år. Den kommer med alla specifikationer och funktioner som tillhör en topp mobil 2020.

Motorola Edge Plus är den första riktiga flaggskepps mobil som Motorola har lanserat på flera år och bara det räcker för att väcka nyfikenhet. Allt när det gäller den här mobilen ligger på topp nivå.

Xiaomi Mi 10 Pro är även den en smartphone som imponerar när det gäller design, prestanda och funktioner.

Sony Xperia 1 är den bästa toppmodellen från Sony på flera år. Med sin kraftfulla processor, fantastiska kamerakvalitet samt den mer långsmala displayen lämpad för filmkonsumtion är den absolut ett flaggskepps alternativ.

Samsung Galaxy Note 10 är en rejält stor smartphone och den största fördelen är att den kommer med den praktiska S-pen. Detta gör telefonen till ett bra arbetsverktyg men man behöver kunna hantera dess storlek.

iPhone 11 Pro är den bästa mobiltelefonen för Apple entusiasten på grund av att den är kapabel till att ta fantastiska bilder, har en skarp display och erbjuder en utmärkt batteritid.

Huawei P40 Pro hade lätt kommit med på den här listan men på grund av att mobiltillverkaren är svartlistad och den här mobilen bland annat saknar Googles tjänster måste den uteslutas.
Föregångaren Huawei P30 Pro var en av förra årets bästa mobiler och den är bland de sista som har full tillgång till den officiella versionen av Android och nu har den dessutom gått ner i pris. Detta gör den till ett prisvärt alternativ.

















Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.