Motorola Moto G9 Play

Det finns gott om bra, billiga smartphones där ute som man kan överväga om man vet vad man ska hålla koll på när det gäller specifikationerna. Tyvärr har väldigt många personer absolut ingen idé om vad man ska kolla upp innan man bestämmer sig för vilken smartphone man ska välja.
Motorola Moto G9 Play är ett bra alternativ ifall man har en budget på 2000 kronor på grund av att den totalt sett är ett av de bättre alternativen när man letar efter en billig smartphone som ändå fungerar hyfsat väl vid daglig användning.
Man får en stor skärm, en godkänd mängd inbyggt minne, solid allmän prestanda och en kamera som kan producera fina bilder till en låg kostnad.
Detta är en mobiltelefon med ett chassi av plast och den har en bakre fingeravtrycksläsare som låser upp mobilen snabbt och smidigt. 
Motorola Moto G9 Play har en vattenavvisande beläggning som medför att den klarar av lättare regnstänk men knappast klarar av att tappas i poolen. 

Motorola Moto G9 Play har en LCD display på 6,5 tum med bildförhållandet 20:9.
Eftersom displayen har en aning låga 720×1600 pixlar landar pixeltätheten på endast 269 ppi (pixlar per tum) och därmed finns det mobiltelefoner i samma prisklass med skarpare displayer.
Dett är en livlös, kall skärm som inte imponerar på användaren men som kan duga för den lättare användaren som sällan spelar mobilspel eller tittar på streamad film i sin smartphone.
Processorn är en åttakärnig Snapdragon 662 processor på 2 GHz och det är en processor som brukar sitta i budgetmobiler i mellansegmentet. RAM minnet är på 4 GB och internminnet är på 64 GB med möjlighet till att utöka minneskapaciteten ytterligare med ett minneskort.
Generellt sett är prestanda faktiskt ganska bra. Att öppna appar fungerar utmärkt och man stötter inte på några problem när man navigerade i menyer eller växlar mellan applikationer. Det är möjligt att spela mer krävande mobilspel men på de lägre grafiska inställningarna. 
Selfie kameran är på 8 Megapixlar och på baksidan i en fyrkantig kameramodul med avrundade hörn sitter tre kameralinser på 48 Megapixlar (vidvinkel lins), en Makrolins på 2 Megapixlar och en djupsensor på 2 Megapixlar. Kamerorna har PDAF och LED blixt.
Bilderna blir väldigt detaljerade med acceptabel tydlighet och färgåtergivning.
Motorola Moto G9 Play har ett generöst tilltaget batteri på 5000 mAh och det i kombination med den inte så krävande Snapdragon 662 processorn ger en bra batteritid.
Batteriet har stöd för snabbladdning på 20W.
Denna smartphone har ett pris på 1990 kronor och det är en helt okej prissättning men det finns mobiltelefoner i samma prisklass som har mer skarpa displayer. Ett exempel värt att nämna är Poco M3. 
Försök alltid att få bästa möjliga mobiltelefon inom din budget och för att komma fram till det behöver man vara mer påläst. Jämför olika mobiltelefoners specifikationer och funktioner innan du bestämmer dig för vilken du ska beställa. Läs recensioner och ta reda på fördelar och eventuella nackdelar innan beställning för att undvika besvikelser.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

När är det dags att byta mobiltelefon?