PUBG New State


En uppföljare till det oerhört populära mobilspelet PUBG är på väg att lanseras och det spelet som utspelar sig år 2051 heter PUBG New State.
Denna gång är spelet producerat av Krafton Inc och inte Tensent som ju var speltillverkaren bakom föregångaren. 
Mobilspelet utvecklas alltså istället av PUBG Corp och Krafton Inc och det kommer att finnas till både mobiltelefoner med operativsystemen iOS och Android. 
PUBG New State utspelar sig i framtiden efter det nuvarande PUBG spelet som utspelar sig i modern tid. 
Man får tillgång till framtidens vapen och fordon som till exempel drönare och en ATV (terräng fordon).
Spelkaraktären ska kunna rulla undan för att undvika kulor så stridsförmågan är förbättrad.
Man ska nu också kunna skjuta sönder fönster på byggnader och man ska kunna använda futuristiska sköldar för att skydda sig under en intensiv strids situation.
När man har hoppat fallskärm från flygplanet landar man på en plats som heter Trio och när man väl har landat samlar man som vanligt i den här typen av mobilspel på sig vapen och annan utrustning.
Här finns nya miljöer där man ska eliminera alla sina motspelares karaktärer i spelet.

Spelet har utvecklats för att vara en fullständig battle royale upplevelse för iOS och Android är en vidareutveckling av föregångaren genom att lägga till nya funktioner och nya miljöer att utforska, bland annat ett nedlagt köpcentrum. I det här mobilspelet finns ny spelmekanik för en mer avancerad spelupplevelse vilket borde intressera de mer professionella spelarna. 
I PUBGNew State är man fortfarande 100 spelare som hoppar ner i ett område där man strider mot andra spelare med olika vapen och strategier för att överleva. Men det finns förändringar i spelet som syftar till att erbjuda en mer realistisk upplevelse. Urvalet av vapen är mer varierat och man kan förvänta sig att utvecklarna lägger till nya med tiden.  Ny spelmekanik har även tillkommit och som förväntat är grafiken betydligt bättre än den ursprungliga PUBG för mobiltelefoner. 
Utvecklarna lovar nästa generations grafik som överträffar den nuvarande standarden för mobilspel.
New State har funktioner som saknas hos föregångaren. Till exempel kommer det att finnas ett vapenanpassningssystem som gör det möjligt för spelare att ändra utseendet på sina vapen under en match. Alltså på ett liknande sätt som systemet i Apex Legends. Det kommer också att finnas nya vapen tillgängliga som speglar den futuristiska miljön.
Om du redan har spelat eller fortfarande spelar PUBG och tycker om det spelet kommer du att älska PUBG New State.
För att kunna spela spelet på ett utmärkt sätt krävs mobiltelefoner som kör Android 6.0 eller högre och som lägst ett RAM minne på 3 GB. Man behöver nog åtminstone använda en bättre budgetmobil för att kunna spela på högre grafiska inställningar utan att uppleva att spelet laggar. 
PUBG New State är planerat att lanseras någon gång under 2021 och kommer precis som föregående spel vara gratis att ladda ner och spela.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.