Är Cyber Hunter värt att spela 2023?

Cyber ​​Hunter är ännu ett battle royale spel i en öppen värld men med en unik kombination av funktioner som man kan använda sig av när man spelar. Alla vertikala ytor i Cyber ​​Hunter är klätterbara och spelare kan glida ner från höga höjder med hjälp av en drönare.
Spelet är på sätt och vis en blandning av PUBG mobile, Fortnight och Garena Free Fire.
Som ny spelare kommer man att hitta fantastiska nya vapen, fordon, en uppsättning färdigheter och några nya koncept som en handhållen drönare.
Spelkaraktärerna och miljöerna är mycket vackra med fin och detaljerad grafik vilket förhöjer upplevelsen ytterligare. Sci-fi-temat ger en frisk fläkt till genren trots att de färgglada färgerna får en att tänka på Fortnite.
En annan positiv aspekt är att vapenspelet är tillfredsställande och man spelar oftast i third person läge men när man använder siktet spelar man i first person läge. 

Det är verkligen inte en direkt kopia av Fortnite även om det finns detaljer som tydligt har inspirerats av just Fortnite. Du kommer inte att spendera din tid på att bygga enorma strukturer eller averka träd och stenar med en hacka för att få resurser. Det finns bara en resurs. Quantum Energy, som man som spelare använder för att bygga de få saker man kan bygga.
Quantum Cube är blå kuber med hjälp av vilka man som spelare kan välja tre hjälpmedel som man kan bygga med hjälp av Quantum Cube. Dessa är bland annat en stor skyddande sköld som står på backen, ett vakttorn, en helande sändare eller en motorcykel.
Man samlar på sig Quantum Energy på samma som man gör när man plockar på sig vapen och annan utrustning i spelet. Dessa är utspridda över hela spelplanen och man plockar upp dem automatiskt så fort ens spelkaraktär går nära dem.
Att förflytta sig runt på banan är en av de mest spännande delarna av spelet. Allt känns så roligt och smidigt. Man kan glida fram långa sträckor men man är under dessa flygturer i ett utsatt läge. En motspelare kan nämligen enkel skjuta ner en och man har absolut ingen möjlighet att skjuta tillbaka innan man har landat på marken igen.
Man kan rulla och hoppa ur vägen för att undvika skottlossning, klättra i byggnader som spiderman och till och med nå toppen av bergen på kort tid.
Cyber Hunter är enligt min uppfattning ett av de bästa battle royale spelen eftersom det har fantastiska funktioner som inget annat battle royale spel har. Det är helt enkelt ett mer unikt mobilspel. 
Spelet har flera typer av fordon och dessa är bilar, motorcyklar och båtar som man kan sätta sig i och köra runt med. I princip skiljer sig de olika fordonen från varandra när det gäller motorstyrka och rörelsehastighet. 
Det här är ett lite äldre mobilspel så spelutvecklaren NetEase har haft tid att totalrenovera spelet från grunden. Från det visuella till mekaniken i spelet har allt under åren genomgått en översyn. Kärnan i spelet har fortfarande behållits men med en förbättrad spelupplevelse som resultat.
Man kan nu bland annat återuppliva en lagkamrat även efter att de dödats genom att bege sig till platsen där spelaren har fallit och plocka upp deras biologiska data. Därefter behöver man uppsöka ett så kallat Data Center för att återuppliva medspelaren i fråga.
Cyber ​​Hunter är ett imponerande mobilspel. Det är på vissa områden unikt även om många element är lånade från andra battle royale spel. Men den kombinerar allt på ett kreativt sätt för att skapa en verkligt underhållande upplevelse.
Dessvärre har spelutvecklaren slutat uppdatera spelet sedan 2021 och spelarbasen har minskat en del jämfört med när det var som mest populärt. Jag tycker att Cyber Hunter fortfarande är ett utmärkt alternativ till andra battle royale spel trots att det inte längre nås av några uppdateringar. När jag nu efter ungefär ett års uppehåll har börjat att spela spelet igen har jag det väldigt roligt när jag spelar och jag upplever inte att jag behöver vänta särskilt länge på att komma in i en spelomgång. Om inte annat är det väl värt ett testa på att spela Cyber Hunter.

Gå gärna med i min Facebook Community Cyber Hunter Gamers. Låt oss tillsammans öka intresset för detta fantastiska mobilspel.




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

När är det dags att byta mobiltelefon?