Motorola Edge 30 Ultra

Lenovo ägda Motorola har presenterat Motorola Edge 30 Ultra deras senaste flaggskeppsmobil. 
Den har en böjd display skyddad av Gorilla Glass 5 och täckt med en fingeravtrycksresistent beläggning. En uppgradering  inkluderar en fingeravtrycksläsare under displayens yta i motsats till att sitta i Powerknappen.
På baksidan av mobiltelefonen hittar man en ganska utstickande kameramodul som rymmer tre kameralinser.
För det mesta ser glasfinishen på telefonens baksida matt ut.
Kanterna som är inklämd mellan den vackra fram och baksidan av mobiltelefonen är gjord av sandblästrad aluminium och rymmer volymknappen och Powerknappen vilka sitter på höger långsida.
Denna smartphone har plats för dubbla SIM kort och har Dolby Atmos optimerade stereohögtalare.

Motorola Edge 30 Ultra har en AMOLED display på 6,7 tum i vilken Motorola har inkluderat ett hål för enhetens frontkamera. Displayen har 1080×2400 pixlar vilket ger en pixeltäthet på 394 PPI (pixlar per tum). Displayen kommer med bildförhållandet 20:9 och skyddas av Gorilla Glas 5.
Denna flaggskepps mobil drivs av den nya kraftfulla åttakärniga Snapdragons 8 Plus Gen 1 processorn på 3,19 GHz. 
Detta är den senaste topp processorn från Qualcomm så vad man får här är en extremt kraftfull och effektiv processor som klarar av de flesta arbetsuppgifter utan några som helst problem. 
Basmodellen har ett RAM minne på 8 GB och ett internminne på 128 GB men som vanligt existerar även bättre varianter med ett RAM minne på 8 GB och ett inbyggt minne på 256 GB, ett RAM minne på 8 GB och ett inbyggt minne på 12 GB och ett inbyggt minne på 256 GB samt ett RAM minne på 12 GB och ett internminne på 512 GB.
Som vanligt finns det också personer där ute som tyvärr inte har insett att det ofta existerar fler än en version av mobiltelefon modeller vilket kan leda till felbeställningar. I situationer där man som köpare utgår från att det endast finns en enda variant och jämför priser på en specifik mobil utan att förstå att specifikationer kan variera kan lätt leda till att man lurar sig själv.
Med detta Motorola flaggskepp får man en huvudkamera på otroliga 200 Megapixlar (vidvinkel lins), 50 Megapixlat (ultra vidvinkel lins) och 12 Megapixlar (telefoto lins). Den främre kameralinsen är på 60 Megapixlar (vidvinkel lins). Kamerorna har PDAF, optisk bildstabilisator, 2×optisk zoom samt dubbla LED blixtar.
Motorola Edge 30 Ultra kommer med operativsystemet Android 12 och man är garanterad att får 3 år av stora programuppdateringar och 4 år av säkerhets uppdateringar.
Det dom håller mobiltefonen igång är ett batteri på 4610 mAh batteri som har stöd för snabbladdning på 125W. Motorolas TurboPower tekniken kan ge upp till 50 procent laddning på 9 minuter och bör ladda luren helt på 22 minuter.
När det kommer till toppmobiler står sig Motorola Edge 30 Ultra väl i konkurrensen.  Den har en förstklassig processor, gott om både RAM minne och internminne, en stor högkvalitativ display med hög bilduppdatering och ett väldigt bra kamerasystem.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

När är det dags att byta mobiltelefon?