Google Play Böcker

Böcker är verkligen en bra följeslagare. Vi kan läsa dem på fritiden för att undvika tristess. Men om man läser många böcker är det ganska obekvämt att ta med sig ett antal böcker, särskilt om man alltid är på språng. Lyckligtvis finns Google Play Böcker appen som ett av många alternativ för att enkelt komma åt böcker när man vill. Med den här appen är det inte nödvändigt att släpa på böcker och man kan läsa många böcker från olika författare på bara en enhet.
Google Play Böcker har funnits i över ett decennium som en del av Google Plays produktsamling. Det gör det möjligt för användare med aktiva Google konton att köpa och ladda ner e-böcker och ljudböcker.
Förutom skönlitteratur finns serietidningar ,manga och läroböcker. 
I utbudet finns helt enkelt miljontals bästsäljande e-böcker, serier, manga, läroböcker och ljudböcker tillgängliga. Vissa av dem kostar men man kan även hitta kostnadsfria ifall man letar lite.
Google Play Böcker inte är en prenumerationsbaserad plattform vilket ger användarna flexibilitet.
På grund av att man inte erbjuder några prenumerationer så måste man betala fullt pris för böckerna. Det finns ingen returpolicy så när man har köpt boken kan man inte ångra sig. 
Detta kan naturligtvis vara två nackdelar med just den här produkten.

Google Play Böckers gränssnitt är utan tvekan rent och lätt att navigera.
Efter att man har startat appen kommer den att be användaren logga in och ställer fråga om personens intressen så att appen kan föreslå några böcker i samma kategorier som användaren är intresserade av.
När man öppnar e-boken på en smartphone eller surfplatta kommer man att kunna vända på sidorna genom att svepa åt höger eller vänster. Ungefär som när man läser en riktig bok.
Gränssnittet som Google Play Böcker har erbjuder en fantastisk läsupplevelse eftersom det låter användaren läsa vilken bok som helst på ett bekvämt och praktiskt sätt. Inte bara det, man har också tillgång till och kan läsa sina favoritböcker på sina Android eller ios enhet eller på sin persondator eller bärbara dator.
Läs och lyssningsupplevelsen för användarens innehåll förfinades och har sett ganska snyggt ut sedan 2021 .
Dessutom är det ett praktiskt läsverktyg som låter användare få tillgång till ett brett utbud av gratisböcker. Användare kan sedan ladda ner de böcker de föredrar att läsa och lyssna på när de är på språng så att de kan läsas offline vilket är en stor fördel ifall man har begränsat med surf i sin mobiltelefon eller surfplatta.
Den här appen kan skryta med ett urval av miljontals böcker, inklusive de senaste utgåvorna, bästsäljare, böcker skrivna av nya författare, läroböcker, klassiker och ett helt gratis utbud.
Jag personligen använder mig emellanåt av Google Play Böcker och jag läser mest de böcker och serietidningar som är gratis men det händer även att jag köper något ibland.
När jag arbetar brukar jag lyssna på ljudböcker som jag har laddat ner från appen och det är ett utmärkt sätt att få arbetsdagen att gå lite fortare.
Google Play Böcker är definitivt värt att testa för en person som tycker om att läsa böcker och det är helt gratis att använda sig av appen vilket är ytterligare en fördel.
De flesta mobiltelefoner med operativsystemet Android kommer dessutom med appen förinstallerad så man behöver inte ens leta efter den i Google PlayStore.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

När är det dags att byta mobiltelefon?