Dead Trigger 2


Det finns en mängd mobil spel i Play Store, faktiskt så många och av varierande kvalitet så att det är svårt att hitta riktigt bra spel. Madfinger har utvecklat ett zombie shooter spel med fin grafik som heter Dead Trigger 2. När man för första gången startar spelet får man se en kort video som visar grundhistorien till spelet och därefter får man korta instruktioner som visar hur man spelar.
Om man jämför den här uppföljaren med föregångaren är den här en stor förbättring på nästan alla sätt. Det här spelet har fler funktioner, bättre historia och tjusigare grafik.
Det finns några sorters zombies vilket bidrar till att öka spänningen, bland annat finns en svårdödad zombie kallad Vomitron som lättast dödas genom att man kastar handgranater på honom.


När det kommer till kontrollerna i Dead Trigger 2 är auto-firing aktiverat och det innebär att ditt vapen skjuter automatiskt när du riktar det mot en zombie. Jag föredrar personligen denna inställning men om du skulle vilja trycka av själv går det enkelt att ändra i inställningarna.
Spelet är uppdrags baserat och är uppdelat i olika banor och detta är ju väldigt vanligt hos just mobil spel. Det existerar inte många mobil spel med öppna världar och det är inte så konstigt eftersom den typen av spel inte kan ta allt för mycket plats.
Dead Trigger 2 är ett relativt blodigt spel med fin grafik samtidigt som det tillhör kategorin mer tekniskt avancerade spel.
När du inte kämpar mot olika zombies kan du hålla till i ditt gömställe där man kan uppgradera vapen och få nya hjälpmedel som hjälp i kampen mot alla zombies.
Du skaffar nya vapen genom att spendera intjänade spel pengar på att köpa vapnen eller ibland kan du hitta någon del av en ritning när du är ute på uppdrag. När du har hittat alla delar kan du få åtkomst till nya vapen.
I spelets början räddar och skyddar du diverse medlemmar i ditt team. Det vill säga de kakaktäkar som lever i ditt gömställe och som assisterar dig när det gäller olika uppgraderingar.
Madfinger Games har lyckats producera ett väldigt bra zombie spel så det är lite synd att det inte ännu har släppts ytterligare en uppföljare. Dead Trigger 2 har existerat i några år nu så en fortsättning vore verkligen önskvärt.




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.