Jurassic World The Game


Det finns en otroligt stor mängd mobil spel på Play Store av väldigt varierande kvalitet men Jurassic World The Game är ett av de bättre.
Detta är ett officiellt spel som lanserades i samband med den första Jurassic World filmen som kom 2015 och det gör att kvaliteten när det gäller själva spelet är hög.
Spelet är gratis att ladda ned och spela och det är producerat av ett företag som heter Ludia Inc men de har sammarbetat med filmbolaget som gjorde Jurassic World filmen.
Det rör sig om ett sumilations och strategispel med välgjord grafik som förhöjer upplevelsen av spelandet. För åtminstone mig själv är grafiken en viktig del av en spelupplevelse och den är nästan lika viktig som hur själva spelet flyter på när man spelar det.


Spelaren börjar med ett markområde vilket de behöver avröja träd och buskar för att bygga upp sin dinosaurie park. Man ska bygga byggnader, inhägnade områden för dinosaurier att vistas i och också klona dinosaurier att befolka parken med. Du behöver naturligtvis också satsa stora resurser på att få fram föda till alla dinosaurier i din park samtidigt som du ska se till att få betalande besökare.
I spelet existerar till och med kort som man samlar ihop för att bland annat ta fram exempel på dinosaurier du kan klona i spelet och detta medför att spelet blir mer komplext och intressant så att man inte tröttnar på att spela, vilket skulle kunna hända ifall spelet skulle bli för enformigt.
En hel del av dessa kortpaket går att köpa med riktiga pengar men det är knappast ett måste för att kunna spela utan problem och gratis spel har ju ofta inslag av köpmöjligheter så det är inte alls konstigt eller ovanligt.
I spelet finns många av de olika karaktärerna från filmen med bland annat huvudpersonerna Owen och Claire.
Detta för att ytterligare sammankoppla filmen och spelet så att det tydligt märks att de hör ihop med varandra.
Förutom själva byggnationen av parken finns en strids arena där ens dinosaurier slåss mot varandra i hårda slagsmål som är spännande och intressanta att se utspelas.
Dina egna dinosaurier slåss mot andra spelares dinosaurier och den som vinner ett slag får några fina priser som till exempel nya dinosaurier, mat eller energi för att nämna några exempel.
Jurassic World The Game har över femtio olika dinosaurie arter och sorter som man kan klona fram och utveckla. En hel del av dessa dinosaurier dyker upp i filmen men det finns dessutom fler arter än så, bland annat dinosaurier från de tidigare Jurassic Park filmerna och det ger en bättre spelupplevelse när antalet monster är så pass många. Det stora varierade utbudet är en fördel.
Nu på senare tid har det släppts en stor uppdatering av spelet som har gjort det ändå bättre.
Om du är en person som tycker om Jurassic World filmerna (det finns två nu) eller helt enkelt tycker att det är spännande med dinosaurier är det här ett mobil spel som skulle kunna passa dig och det är ett spel man kan spela under långa perioder utan att tröttna. Det är oerhört lätt att fastna för spelet och det är ett högt betyg.






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.