Pixel Gun 3D


Pixel Gun 3D är ett intressant mobil spel med grafik tydligt inspirerad av Minecraft. Grafiken må likna den i Minecraft men själva spelupolägget gör det inte. Det rör sig om ett spännande shooter spel med en mängd olika typer av vapen, kläder och accessoarer likt många andra spel av samma typ.
Det finns två olika spel inställningar att välja mellan och det ena är single player mode där man ensam spelar på olika banor och det andra är multiplayer mode där man spelar online med och mot andra spelares avatarer. Alternativt mot olika monster.
I single player läget drivs ditt spelande fram med en historia som börjar med att man tar reda på hur ett zombie outbreak har skett. Berättelsen framför via en tecknad serie som visas innan varje spelomgång.
Pixel Gun 3D är framtaget av ett företag som heter Rilisoft och lanserades redan 2013 som ett mobilt Android spel.



I multiplayer läget som är det som är mest underhållande kämpar man mot zombies, ghouls, spindlar och andra monster.
Man går runt i olika banor och pepprar ned fiender med de vapen man har till sitt förfogande.
De olika banorna i  är original men en del av dem är hyllningar till andra spel och samtliga är fint gjorda vilket förhöjer upplevelsen av spelandet avsevärt.
Man kan välja att strida mot olika monster eller att strida online mot riktiga motspelare och det finns till exempel också sex andra modes. Bland annat Team Battle där man automatiskt hamnar i ett lag och krigar mot ett annat lag och alla dessa olika möjligheter medför att risken att tröttna på spelet minskar eftersom det blir så pass omväxlande.
Man kan ändra utseendet på sin spelfigur på en massa sätt genom att byta så kallade skinns och kläder är även de möjliga att byta ut till den stil man tycker är häftig.
Pixel Gun 3D är en liten pärla till mobil spel och jag rekommenderar det verkligen till personer som tycker om shooter spel.
Det är ett helt gratis spel så man kan spela det hela dagen utan att spendera en krona.
Nackdelen precis som de flesta gratis mobil spel är reklamen och att det finns saker som man endast kan köpa med riktiga pengar.



Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.