Bright Memory Mobile


Majoriteten av alla mobilspel har en enklare grafik och det är synd eftersom det är viktigt för spelupplevelsen att grafiken och själva designen av spelet är av en hög kvalitet.
Så är det i alla fall för mig. Om jag spelar ett mobilspel med bra flyt och kontroller som svarar kvickt men som har en enkel grafik tappar jag snart intresset.
Som tur är finns det några få spel med en grafisk kvalitet som tillfredsställer till och med oss mer krävande spelare.
Tack vare det gigantiska intresset för mobilt spelande har vissa spelutvecklare beslutat att investera stora mängder pengar på att överföra sina konsol och PC spel till mobilplattformen.
Ett par exempel är Fortnite och Call Of Duty som båda är gratis att spela och tanka ner till telefonen.
Förutom dessa kända spel finns mer okända spel som Bright Memory Mobile.
Detta spel är dock inte gratis utan kostar 24 kronor på PlayStore.
Att betala för ett spel ger fördelen att man därmed slipper påträngande reklam och köp i appen.


Bright Memory Mobile är en av många First person shooter spel till mobilen men spelet har en del unika och positiva inslag som gör att det blir väldigt kul att spela.
Det är inte bara ett action skjuta spel utan det finns flera olika stridsrörelser och kombinationer av färdigheter som förhöjer upplevelsen av spelet. Huvudkaraktären inte bara skjuter med olika skjutvapen utan har också ett svärd till sitt förfogande.
Det som gör Bright Memory så roligt är de förmågor som karaktären Shelia har. Hon kan hoppa undan och hon har en speciell superkraft som får fiender att kastas iväg en bit.
När man tittar på när någon spelar ser det enkelt ut men det finns många olika knappar att trycka på för att styra sin spelkaraktär och det kan vara lite för mycket för den genomsnittliga spelaren.
I och med de många strids kombinationerna och sätten att förflytta sig blir berörningskontrollerna helt enkelt mer komplexa och därför tar det en stund för ovana spelare att lära sig hur det fungerar. När man har tagit till sig kunskapen flyter spelet på bra även när man spelar på en budgetmobil i mellansegmentet.
Bright Memory Mobile är verkligen ett väldigt vackert utformat mobilspel med fantastisk grafik. Miljöerna är mycket fina och detaljerade precis som jag vill ha det.
Den stora nackdelen med spelet är att alla repliker är på koreanska istället för engelska vilket det ju borde vara på den internationella versionen. Alla repliker är åtminstone textade på engelska men engelskt tal är ju att föredra.
Bright Memory är inte något multiplayer online mobilspel utan här spelar man ensam och det kan ju faktiskt vara lite skönt att slippa stressen med att spela mot spelare som är så mycket bättre än en själv. Det är inte alls roligt att endast hinna spela en kort stund innan man blir nedskjuten av någon skicklig motspelare i battle royal spel men det är något som man slipper här.
Bright Memory Mobile är trevlig underhållning för stunder när man vill spendera lite tid framför sin mobiltelefon.
Mobilt spelande blir bara mer och mer populärt och det är ett tidsfördriv som passar alla åldrar med en mängd olika typer av spel.
Jag ser mobilspel som ett komplement till konsol och PC spel. Det är klart att styrning och grafik inte når samma höjder när man spelar på en smartphone så det blir en annan upplevelse.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

När är det dags att byta mobiltelefon?