Samsung Galaxy S21 FE är laggd på is.

Förra årets Samsung Galaxy S20 FE (Fan Edition) blev den första riktigt prisvärda flaggskepps mobilen från Samsung. Den erbjöd en prestanda nästan identisk med den för flaggskepps mobiler som kostade betydligt mer. Den var även en av de första telefonerna som erbjöd en bilduppdaterings frekvens på 120Hz till ett mer överkomligt pris. På grund av att Samsung Galaxy S20 FE blev en sådan fenomenal succé var det förstås väntat att mobiltillverkaren skulle lansera en uppföljare.
Enligt tidigare uppgifter planerades Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) använda årets  Snapdragon 888 processor i den nya toppmobilen.
Samsung Galaxy S20 FE har en design som påminner en hel del om Samsungs Galaxy S20 serie men det gjorde några ändringar för att sänka priset. Bland annatom använde man en plastbaksida istället för glas 
Uppföljaren förväntades göra detsamma men med en design som liknar Samsung Galaxy S21.
Obekräftade uppgifter hävdar att Samsung Galaxy S21 FE kommer att ha en 6,4-tums AMOLED display.
Rykten talar om att mobilen kommer att finnas i 128 GB och 256 GB lagringsalternativ precis som sin föregångare och RAM minnet lär vara på 6 GB åtminstone när det gäller basmodellen.
Batteriets storlek är inte känd men man kan misstänka att den kommer att ha samma storlek som Samsung Galaxy S20 FE. Den mobilens batteri är på 4500 mAh.


Tyvärr verkar det inte som om Samsung tar tillbaka hörlursuttaget vilket är en besvikelse men inte är förvånande.
Samsung förväntades tidigare tillkännage Galaxy S21 FE i augusti samtidigt med presentationen av Samsung Galaxy Z Fold 3 men det ser inte längre ut att vara aktuellt.
Samsung verkar ha försenat lanseringen av den kommande flaggskepps dödaren. Flera källor hävdar att den sydkoreanska mobiltillverkarens produktionsplaner har stoppats på grund av komponentbrist.
Man tror att den största anledningen till förseningen beror på brist på smartphone chipsets.
Att Samsung Galaxy S21 FE blir lanserad vid ett senare tillfälle eller i värsta fall inte lanseras överhuvudtaget verkar vara ganska troligt eftersom flera av Samsungs leveranspartner informerats om att mobiltillverkaren annullerar beställningar på olika komponenter. Baserat på dessa uppgifter menar man att det innebär ett tillbakadragande av lanseringen av Samsung Galaxy S21 FE.
Det vore i så fall synd för det finns ett behov av smartphones med topp prestanda men till en lägre kostnad för oss konsumenter. Vi har fortfarande tillgång till föregångaren Samsung Galaxy S20 FE som nu kostar 5990 kronor och därmed blir en fantastisk deal för personer som har koll. Ett annat billigt alternativ är OnePlus 8T som hamnar i ungefär sammassa prisklass med en prislapp på 5490 kronor. När/om Samsung Galaxy S21 FE lanseras kommer den definitivt kosta mer än dessa två mobiltefoner på grund av att den är nyare.
Som en jämförelse kan nämnas att Samsung Galaxy S20 FE kostade runt 8000 kronor när den precis hade lanserats så därför kan man dra slutsatsen att den nya modellen skulle ha ett liknande pris. Den skulle inte riktigt vara billig men den skulle trots allt kosta mindre än den vanliga Samsung Galaxy S21.
Köp aldrig en ny smartphone på impuls utan fatta alltid ett genomtänkt beslut baserat på specifikationerna, funktionerna och till viss del designen. Jämför olika mobiltelefoner och läs gärna recensioner innan du bestämmer dig. På så sätt minimera risken för felköp och man kan få bästa möjliga mobiltelefon för de pengar man spenderar.

https://gameuppgrade.blogspot.com/search?m=1

https://youtu.be/DvvePJOyHU4

https://youtu.be/G9DQaWgjHFU

https://youtu.be/PRt9i6f6mco










Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.