Mina favorit mobilspel.

Det finns så många fantastiska actionspel i Google Play Store så det kan vara svårt att hitta de bästa spelen. Men jag har gjort det tunga arbetet med att leta bland alla mobilspel och efter hundratals timmars spel har jag sammanställt de bästa actionfyllda spelen för Android som jag tycker är värda att kolla in.
Många gillar att spela spel på sina mobiltelefoner och allt fler gillar det men det finns tusentals actionspel tillgängliga i Google PlayStore. I det här blogginlägget tipsar jag om mina personliga favoriter. Detta är mobilspel med vacker grafik, spännande berättelser, kraftfulla karaktärer, fantastisk multiplayer kompatibilitet och så vidare.
Actionspel är en av de mest populära spelskategorierna. Dessa spel ger dig hög underhållning, mycket action och äventyr. Denna spelkategori kräver mycket tänkande och koncentration för att uppnå målet. Majoriteten av alla online multiplayer first person shooter / third person shooters kräver konstant internet uppkoppling eller mobildata och det är svårt att få ett bra flyt om man inte spelar på åtminstone en hyfsat kraftfull mobiltefon eller surfplatta.

Det fantastiska med smartphones och surfplattor är den stora möjligheten till underhållning. De är helt enkelt ultimata multimediaenheter där man kan lyssna på musik, titta på film eller spela mobilspel. Det finns några bra spel att spendera några timmar med där ute. Så om du hade förutseendet att skaffa en någorlunda kraftfull smartphone och vill bli underhållen en liten stund finns här några bra alternativ att kolla upp. En del av dessa mobilspel är extremt populära med över femhundra miljoner nedladdningar men andra är mindre kända pärlor med färre aktiva spelare. Ett av att spela på listan är Disorder vilket är ett av mina absoluta favoriter men det spelet finns tyvärr inte att ladda ner direkt från PlayStore. Alla mobilspel är inte tillgängliga i alla länder och Disorder är ett av dessa regionbundna spel. Det är trots det möjligt att ladda ner men man blir tvungen att gå en omväg genom att ladda ner en APK Fil från nätet och är alltid förenat med en risk. Om du vill göra på det sättet är det extremt viktigt att ladda ner spel och andra appar från en säker källa för att undvika att få virus i sin mobiltelefon.

Fortnite

PUBG

Disorder

Garena Free Fire

Call Of Duty Mobile

Cyber Hunter

Shadowgun Legends

Modern Combat Versus

Punishing Gray Raven

Respawnables

Cover Fire

Nova Legacy

Warface: Global Operations

Genshin Impact

Om du gillar mobilspel är 2021 ett utmärkt år eftersom det i år kommer att lanseras ett flertal intressanta nya mobilspel som till exempel PUBG New State och Apex Legends Mobile. Mobilversionen av Valorant är också under utveckling men den lanseras sannolikt tidigast nästa år. Det är många som njuter av att spela mobilspel men tråkigt nog finns det som vanligt personer som har noll koll och som tror att mobilspelen fortfarande är väldigt enkla mobilspel typ Tetris och Pac-Man men så är det förstås inte. Utvecklingen inom spelområdet har tagit stora kliv framåt sedan dess. Om dessa personer fattade det skulle ännu fler personer spela mobilspel. Den största fördelen med mobilspel är att majoriteten av alla spel faktiskt är helt gratis att ladda ner och spela så alla som vill kan spela. Det finns helt enkelt inga ursäkter. Och nej. Mobilspel är inte bara för barn och ungdomar utan personer i alla åldrar kan ha nöje av att spela mobilspel en stund.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

När är det dags att byta mobiltelefon?