Combat Master Online

Combat Master Online är en ny online multiplayer first person shooter från den lilla spelutvecklarenav Alfa Bravo Inc. som har intensiv, taktisk gameplay parat med snygg grafik.
Många anser att detta mobilspel är en kopia av konsol och PC spelet Call Of Duty Modern Warfare men som mobilspel och det har skapat en viss publicitet. Därmed kan spelet i slutändan hamna i samma situation som mobilspelet Area F2 vilket på grund av påtryckningar tvingades stängas ner sina servrar.
Det är mycket möjligt att Activision själva kan notera att Combat Master Online nästan är en klon av deras spel och slå till mot spelet med rättsliga åtgärder. Den aspekten är förmodligen den största nackdelen med det här mobilspelet som i övrigt är väldigt underhållande att spela.
Combat Master Online är skapat för att vara en stabilt byggd shooter fylld med intensiva eldstrider och fantastiska funktioner.

Combat Master Online är kort sagt ett mobilspel med högkvalitativ grafik och engagerande spel. Allt handlar om skicklighet. Det finns ingen automatisk avfyrning som hos massor av andra mobilspel. Vilket betyder att spelet mest passar för hardcore gamers och inte så mycket för nybörjare.
Att spela är riktigt roligt och det har en hel del element som kan uppskattas och de gör spelet ganska beroende framkallande.
Det har ett flertal banor vilka var och en passar olika spelstilar. 
Så när man väljer olika banor behöver spelaren anpassa sig därefter, annars blir resultatet inte det bästa. I takt med att man spenderar tid i spelet avancerar spelkaraktärerna och vapnen uppgraderas och man kan till och med anpassa dem efter sina preferenser. De detaljerade anpassningsalternativen är det som gör att Combat Master Online sticker ut från andra liknande spel. Det och att det är extremt tydligt inspirerat av Call Of Duty Warfare. 
Det är inte ovanligt att mobilspelsutvecklare inspireras av andra mer populära titlar. Men Combat Master Online är mer en kopia än endast inspirerad av andra spel. Med detta sagt är detta ett spel som faktiskt är ganska roligt och definitivt något som first person shooter entusiaster borde testa.
Jag kan rekommendera att testa det här mobilspelet men man behöver vara medveten om att det riskerar att stängas ner när som helst och det i sin tur är något negativt. Man kanske hinner spela under en längre tidsperiod och under tiden bygga upp sina spelkaraktärer, vapen och utrustning och då är det trist om spelet helt plötsligt inte längre finns kvar. Det blir ännu mer tråkigt ifall man har spenderat riktiga pengar för att köpa saker i spelet. Pengar man sannolikt aldrig får tillbaka.
Combat Master Online finns dock fortfarande tillgängligt för nedladdning hos Google PlayStore ifall man trots allt vill prova på något nytt och kanske samtidigt själv se hur likt spelet är Call Of Duty Modern Warfare.
Låt oss ha en trevlig gaming weekend den här helgen!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.