LG V30


LG V30 är en toppmodell från 2017 och som sådan har den naturligtvis den bästa prestanda man kan få för pengarna.
Mobiltelefonen har en ram av metall, baksida av plast som har täckts av flera lager glas och på baksidan sitter dubbla kameralinser samt en fingeravtrycksläsare.
Den har en stor display som når långt ut på kanterna precis som hos många andra moderna smartphones.
LG V30 har en IP-68 Certifiering och en MIL-STD-810G Certifiering så den tål något tuffare tag vilket är en fördel med den här mobilen.
En flaggskepps mobil utan den moderna USB Typ C porten är helt uteslutet så den finns förstås också här.


Den har en AMOLED display på 6 tum med 1440×2880 pixlar så pixeltätheten blir 537 ppi (pixlar per tum). Det är en skarp display som skyddas av Gorilla Glas 5.
Telefonen drivs av en åttakärnig Snapdragon 835 processor på 2,4 GHz och har ett RAM minne på 4 GB.
Internminnet är på 64 eller 128 GB beroende på vilken modell av mobiltelefonen du väljer. Det finns plats för ett minneskort på upp till 512 GB så den här mobilen har gott om plats.
Selfie kameran är på 5 Megapixlar och är en vidvinkel lins medans de dubbla kameralinserna på baksidan är på 16 respektive 13 Megapixlar och de har optisk bildstabilisator, PDAF och laser autofokus.
Den här serien av LG mobiler har alltid satsat på att ge fantastisk kamerakvalitet och det samma gäller ljudet. Denna smartphone har B&O Play Sertifierade högtalare med 24 bitars ljud på 48 kHz.
Bra ljud. Bra, stor display och en kraftfull processor ger en utmärkt multimedia enhet lämplig för mobilt spelande och filmtittande.
Batteriet är på 3300 mAh och stödjer snabbladdning och trådlös laddning. Batteriet laddas femtio procent på trettio minuter.
Batteristorleken är godkänd med tanke på displayens storlek och kvalitet samt processorns styrka och effektivitet.
En LG V30 kostar till exempel 5290 kronor hos netonNet och det är ett bra pris för en toppmodell men om du inte måste ha en ganska färsk topp processor kan LG G6 vara ett bra alternativ. Den kostar 2990 kronor och har en liknande design och topp prestanda för en billigare kostnad.
LG är en mobiltillverkare som ofta hamnar lite i skymundan och missas av många konsumenter. Det är synd på grund av att deras mobiltelefoner håller en hög kvalitet och är minst lika bra som till exempel Samsungs eller Apples motsvarande produkter.
Beställ aldrig en ny smartphone på impuls utan fatta ett genomtänkt beslut baserat på hur du använder din mobiltelefon och de pengar du är beredd att spendera.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

När är det dags att byta mobiltelefon?