LG V40 ThinkQ


LG V40 ThinkQ är en flaggskepps mobil från 2018 med hela fem kameralinser.
Telefonen har en stor display lämplig för multimedia konsumtion och den har också väldigt bra ljud vilket ytterligare förhöjer upplevelsen av streamad film eller mobilt spelande.
Designmässigt är det den vanliga kombinationen av material som gäller med kanter av metall och ett plastbakstycke som har täckts av flera lager glas.
Den här mobiltelefonen har en bakre fingeravtryckläsare, tre kameralinser på baksidan och har en USB Typ C Port.
LG V40 ThinkQ har en IP-68 Certifiering och en MIL-STD-810 G Certifiering så den är vattentät och tål något tuffare tag vilket är två fördelar med den här mobilen.


Displayen är en AMOLED display på 6,4 tum med 1440×3120 pixlar med en pixeltäthet på 537 ppi (pixlar per tum). Skärmen är bra med mycket skärpa och utmärkt färgåtergivning men håller inte samma höga klass som de allra bästa displayerna.
Displayen skyddas av Gorilla Glas 5 och är en Always On display.
RAM minnet är på 6 GB och internminnet är på 64 eller 128 GB beroende på vilken variant av mobilen du väljer.
Det finns plats för ett minneskort på upp till 512 GB så luren har gott om plats.
Processorn är en åttakärnig Snapdragon 845 processor på 2,7 GHz och det är en topp processor från 2018. Man kan med andra ord inte klaga på krafft och snabbhet om man beställer den här mobiltelefonen.
De dubbla främre kameralinserna är på 8 respektive 5 Megapixlar och den sistnämnda är en vidvinkel lins.
På baksidan sitter tre kameralinser på 12, 12 och 16 Megapixlar och de har optisk bildstabilisator, optisk zoom och LED blixt.
En kamera är en vanlig kamera och de andra två är en telefoto lins samt en ultravid vidvinkel lins. Om du tycker om att ta bilder med din mobiltelefon är denna ett bra alternativ.
Batteriet är på 3300 mAh och stödjer snabbladdning och trådlös laddning.
Denna smartphone har faktiskt ett hörlursuttag och ljudet därifrån håller en hög kvalitet samtidigt som denna smartphone har DTS: X Surround Sound med 32 bitars ljud på 48 kHz. Den har ett väldigt imponerande ljud som både är högt och klart.
Operativsystemet som kommer installerat är Android 8.1 Oreo men med tillverkarens egna skinn så det rör sig inte om en helt ren version.
LG V40 ThinkQ säljs tyvärr inte officiellt här i Sverige men den går att beställa från utländska nätbutiker men då tillkommer oftast den svenska momsen på priset vilket är viktigt att känna till innan man bestämmer sig för att beställa smartphones därifrån.
LG V40 är en bra toppmodell med en hel del fördelar men som vanligt med deras mobiltelefoner missas de av oss konsumenter som inte särskilt ofta tänker oss deras produkter som ett alternativ när vi letar efter en ny smartphone. Något positivt för dig som kan tänka dig en mobil från LG på grund av att den får ett mer överkomligt pris några månader efter lanseringen. Man får alltså mer för pengarna. Ibland blir de till och med billigare än de så kallade flaggskepps dödarna.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

När är det dags att byta mobiltelefon?