The Walking Dead No Man's land


Det finns en oändlig mängd mobil spel på Google PlayStore. Faktiskt så många att det kan vara svårt att hitta de bästa spelen eftersom det finns så många spel av olika kvalitet.
The Walking Dead No man's land är ett mobilt strategi spel baserat på den populära tv-serien The Walking Dead och det är ett spännande sådant mobil spel.
Om du tycker om tv-serien är det ganska troligt att du även kommer att tycka om det här spelet eftersom det tar atmosfären från serien in i spelet och en del karaktärer därifrån är med här men långt ifrån alla. Majoriteten av karaktärerna är helt nya.
Next Games har lyckats bra med det här spelet både när det gäller grafik och spel upplägget. Detta är en spännande spelupplevelse.


The Walking Dead No man's land är uppbyggt på ett liknande sätt som andra spel inom samma kategori. Man ska bygga upp en bas, samla ihop resurser och bygga upp basen och ditt team av överlevare med hjälp av dessa resurser. Emellanåt ska man skicka ut sina team på uppdrag bland farliga zombies.
Spelet är tur baserat och uppdragen går på att döda zombies, fly från zombies eller leta efter förnödenheter bland horder av vandrare.
Det existerar olika överlevare vilka tillhör olika klasser och därmed har olika färdigheter och vissa är bra i närstrid medans andra kan skjuta flera vandrare som står bakom varandra. Det gäller att ha rätt strategi i de olika uppdragen så att dina överlevare överlever uppdraget. De som använder skjutvapen lockar till sig fler vandrare ( zombies ) på grund av ljudet men de dödar däremot zombies på avstånd och klarar sig bättre än de som har stickvapen till exempel. De behöver komma nära och det ökar drastiskt risken för skador.
Ibland när du har dödat samtliga zombies i en bana dyker plötsligt nya upp att kämpa emot.
De flesta banorna ska man klara av utan att det är nödvändigt att döda alla zombies och längst ned på skärmen finns en medräknade som visar när nästa våg av färska zombies tänker attackera ditt team. Målet är att klara av uppdraget och skydda dina medlemmar så att de inte dör.
Ibland hittar man nya överlevare i själva uppdragen.
Efter en helt avklarad bana får man öppna tre olika kistor med priser som till exempel kan vara bättre vapen och ammunition.
När det gäller själva basen kan man förbättra bondgårdar, matförråd, vapensmedjan, träningsbanan och sjukhuset där skadade lagmedlemmar helar sig mellan uppdragen.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

När är det dags att byta mobiltelefon?