Call of Duty: Modern Warfare


Call of Duty: Modern Warfare är det fjärde datorspelet i en serie av spel som finns till en mängd olika spelkonsoler. Det är ett spännande förstapersonsskjutare spel där man som soldat utför vissa uppdrag. Man strider mot fiender som dyker upp överallt så detta är ett intensivt spel med mycket action.
Call of Duty 4 är fortfarande efter 10 år ett fantastiskt konsoll spel och man kan välja att spela som singel player eller multiplayer och möjligheten att välja är en fördel.
Det här spelet lanserades första gången 2007 och är ett spel från den kända speltillverkaren Activision.


Det här är ett spel som har åldrats väl och den nyare remastrade versionen har fått en ansiktslyftning när det gäller grafiken samtidigt som spelmotorn har uppdaterats.
Jag personligen föredrar spel med fin grafik för då blir det så mycket roligare att spela.
De animerade inslagen och den huvudsakliga grafiken är betydligt bättre än originalet. Allt har fått ett mer modernt utseende.
I single player mode spelar man tillsammans med SAS och USMC soldater som alltså emellanåt hjälper dig att klara av uppdraget. Det är dock inte alltid som de är till hjälp utan ibland när man spelar känns det som att man slåss helt ensam mot fienden fast de är med. Det är något som kunde ha förbättrats.
Om man aldrig tidigare har spelat den här typen av spel kan det vara bra att först börja att spela single player mode för att senare när man har byggt upp sin skicklighet övergå till multiplayer mode där motståndarna styrs av andra spelare online.
Förutom när det kommer till själva grafiken har också ljudet förbättrats. Explosioner och ljud från vapnen har spelats in på nytt och det är naturligtvis ytterligare en detalj som förhöjer upplevelsen.
Det finns en mängd olika typer av skjutvapen att välja bland och man kan plocka upp dödade motståndares vapen när man får slut på ammunition eller om man helt enkelt känner för att byta vapen.
Call of Duty: Modern Warfare är en riktig klassiker och som en förbättrad version har den faktiskt blivit rejält uppgraderad vilket höjer spelupplevelsen ändå mer.
Originalet har inspirerat många tillverkare av liknande spel och det visar hur långt före sin tid det här spelet var.
Spelet finns till PC, Playstation och Xbox och vi på Aj Gamers har spelat spelet på Playstation 4.
Som billigast kostar spelet 198 kronor och det är ett bra pris för ett så här pass bra spel som verkligen imponerar.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

När är det dags att byta mobiltelefon?