Rykten om Motorola One Hyper


Foton och läckt information om en kommande Motorola One smartphone har dykt upp under de senaste månaderna.
Enhetens fullständiga specifikationer läckte ut, den läckta Motorola mobilen med en motoriserad pop up  selfie kamera kommer att kallas Motorola One Hyper.
I fronten sitter en stor display som når långt ut på kanterna med tunna ramar runt sig och den saknar flärp på grund av att den har en främre kameralins som sitter under chassit och som glider upp när du använder den.
På baksidan kommer den att ha en fingeravtrycksläsare som är omgiven av en blinkande LED-ring avsedd för aviseringar.
Baksidan är av plast som har täckts av flera lager glas och kanterna är av metall.
Motorola One Hyper är ingen flaggskepps mobil utan hamnar i mellansegmentet när det gäller specifikationerna.


Motorola One Hyper rapporteras ha en 6,39-tums  med en skärmupplösning på 2340 x 1080 pixlar vilket ger en pixeltäthet på 432 ppi (pixlar per tum) och det medför att displayen är ganska skarp.
När det gäller specifikationerna får mobiltelefonen en åttakärnig Snapdragon 675 processor på 2 GHz tillsammans med ett RAM minne på 4 GB och 128 GB inbyggt minne som standard. Minneskort på upp till 512 GB går att montera in ifall man skulle vilja ha mer utrymme i mobilen.
Telefonen kommer att använda en ren version av Android 9.0 Pie med grundläggande Motorola tillägg.
Ett 3600mAh-batteri kommer att hålla telefonen vid liv medan kameramodulen har en 32 Megapixlars selfie kamera.  På baksidan finns två kameralinser på 64 Megapixlaregapixlar och 18 Megapixlar.
Telefonens kamera app har ett dedikerat Night Vision läge för fotografering i mörkare omgivningar.
Av de läckta bilderna av enheten framgår det att Motorola One Hyper kommer att ha ett hörlursuttag och en USB Type C-port för laddning och filöverföring.
Batteriet är på 3600 mAh och det är en okej batteristorlek även om det inte hade skadat ifall det hade varit större.
Framtiden får utvisa hur mycket av den läckta informationen är sanning och vilka uppgifter som är felaktiga men det här verkar vara en intressant smartphone som förhoppningsvis når Sverige.
En av fördelarna är att den är en Android One mobil så den har ett helt rent operativsystem med garanterade uppdateringar av systemet i minst två års tid.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

När är det dags att byta mobiltelefon?