Shadowgun War Games


Mobil spelutvecklaren Madfinger Games är en av de bästa i branschen med spel som Dead Trigger 2, Unkilled och Shadowgun Dead Zone för att nämna några spel. Jag har spelat alla dessa mobil spel och tycker att de håller en hyfsat bra kvalitet.
Det kommande spelet Shadowgun War Games är en Overwatch inspirerad multiplayer First person Shooter för Android och iOS som kommer att släppas någon gång i Februari. I spelet spelar man online med andra spelare.
Man strider i matcher om fem mot fem spelare i arenor med folkmassor som publik. Shadowgun War Games tema är att det är en fiktiv sport show som man som spelare är en del av.
Spelet är inte lanserat ännu men man kan förregistrera sig precis som jag och många andra redan har gjort. När man gör så får man direkt information när spelet blir aktivt och man kan tanka ner det till sin mobil eller surfplatta.
Över en miljon människor har förregistrerat sig och det visar tydligt hur efterlängtat det här spelet är.
Vi får hoppas att vi inte blir besvikna på resultatet när Shadowgun War Games äntligen blir tillgängligt för allmänheten.


Det är mycket bra flyt i spelet såväl som fantastisk, nästan konsol lik grafik. Shadowgun: War Games är gratis att tanka ner och spela och det är möjligt att både spela mot vänner och spela mot spelare över hela världen på olika arenor.
Det finns från start två spellägen. Nämligen Fånga flaggan och Team Deathmatch där den förstnämnda helt enkelt går ut på att erövra flaggor från motståndarlaget.
Det finns ett gäng unika hjältar att välja bland. Varr och en med sin distinkta stil och färdigheter.  Spelare kommer att kunna anpassa sina hjältar med unika skinn som man troligen köper med riktiga pengar på samma sätt som det brukar vara i den här typen av mobil spel.
Att styra sin karraktärs rörelser fungerar på samma sätt som hos de flesta andra mobil spel i den här genren.
När man drar på vänster sida av displayen flyttar du din karaktär åt olika håll.  När man håller fingret intryckt på vänster sida springer din figur.
Drar man på högra delen av displayen styr du i vilken riktning spelfiguren skjuter.
Vapnet laddas automatiskt igen när magasinet har tömts.
När man laddar ner och spelar mer tekniskt krävande spel som Shadowgun War Games krävs förstås att man spelar på en mobiltelefon med tillräckligt med kraftfull processor och med tillräckligt med utrymme och ett krav är ju en display som är tillräckligt stor för att ge en bra spelupplevelse.
Man bör nog åtminstone ha en mobil i mellansegmentet för att man ska slippa en massa lagg under spelets gång.
Mobil spelutvecklingen ser ut att få sig ett rejält lyft framöver med nya spel som Shadowgun War Games, Modern Combat Versus, Apex Legends och Call Of Duty som driver upp den övergripande kvaliteten till nästa nivå.
Framtiden ser verkligen intressant ut för oss som tycker om att spela spel i mobilen.










https://www.youtube.com/channel/UCGRJJFReECrJDTp-v-7-Yzw



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

När är det dags att byta mobiltelefon?