Flaggskepps dödare 2021.

En flaggskepps mobiltelefon hänvisar till den absolut bästa smartphone en tillverkare kan erbjuda när det gäller specificationer, funktioner och design. 
En flaggskepps dödare är en  flaggskepps mobil som har samma specifikationer och funktioner som andra flaggskepps mobiler men till en betydligt lägre kostnad.
Man är inte tvungen att spendera 10 000 kronor eller mer för att få en avancerad smartphone. Det finns en hel del så kallade flaggskepps dödare om man vet vad man ska leta efter. Dessa kommer med kraftfulla topp processorer, ett stort RAM minne och i vissa fall har de till och med förstklassiga glas och metalldesigner.
Det är klart att dessa mobiltefoner behöver kompromissa på några områden för att nå det lägre priset. Men om avvägningen är rätt utförd spelar det oftast en mindre roll.
Termen flaggskepps dödare kommer från den kinesiska mobiltillverkaren OnePlus som startade sin verksamhet 2014. OnePlus brukade marknadsföra sina mobiltelefoner som flaggskepps dödare innan företaget började göra dyrare mobiler. 

Xiaomi Poco F3 är en smartphone med en fantastisk design, en imponerande display, en kraftfull topp processor och ett stort batteri.  Den saknar vattentåligher och har inte den högsta kamera kvaliteten men det kompenseras av ett väldigt bra pris. 

OnePlus Nord 2 når en bra balans mellan kostnad, avancerade funktioner och en kraftfull processor. Den är välkonstruerad, har en skarp display av hög kvalitet och en utmärkt fingeravtrycksläsare vilken låser upp mobilen snabbt och smidigt.

Xiaomi Mi 11i är ett bra, billigt flaggskepp som kombinerar kraftfull prestanda, bra multimedielösningar (display, högtalare) och anständig kamerakvalitet.

Realme GT är en kraftfull smartphone med en topp processor, snabbladdning och en robust, elegant konstruktion. Det finns mycket att gilla med denna mobiltefon, framförallt priset. Den här mobilen är mycket billigare än vad dess specifikationer indikerar.

Samsung Galaxy S20 FE ( Fan Edition ) ärver de bästa funktionerna och specifikationerna från Samsung Galaxy S20 samtidigt som den tar bort de ofta onödiga funktionerna som bara höjer priset. Detta är kanske Samsungs mest prisvärda smartphone någonsin.

Priset på flaggskepps mobiler är avskräckande för många konsumenter men det existerar  några enastående prisvärda alternativ som har lanserats de två senaste åren. Det här blogginlägget visar tydligt att det finns gott om bra, billiga topp mobiler där ute som är väl värda att överväga. Om du vill ha en förstklassig telefon som kan göra allt du begär av den samtidigt som du spenderar så lite som möjligt är flaggskepps dödare det bästa alternativet.
Tyvärr är det inte så många som faktiskt känner till dem eller har kunskapen för att kunna avgöra vilka mobiltefoner som skulle vara bra alternativ för just dem personligen. Många känner dessvärre inte ens till att det finns flera olika kategorier av mobiltefoner. Ja. Det är faktiskt så bedrövligt dåligt.







Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.