Världens mest kraftfulla smartphone 2021.

Man kan lugnt säga att ZTE nubia RedMagic 6s Pro är den snabbaste mobiltelefonen på planeten för tillfället. Denna smartphone har sedan den presenterats och därmed har blivit testad av diverse tekniska YouTubers och journalister fått otroligt mycket erkännande för sin fantastiska prestanda och specialfunktioner. Detta är ett kraftmonster!
Red Magic 6s Pro erbjuder inte bara en superkraftfull processor och snabb bilduppdaterings frekvens utan också faktorer som bra programvara, rejält med RAM minne vilket gör att man kan spela de mest tekniskt krävande mobilspelen på de högsta grafiska  upplösningarnq med extremt smidiga uppdateringsfrekvenser för bästa möjliga mobilupplevelse.
Den här mobilen vänder sig främst till oss hardcore gamers som letar efter den ultimata mobiltefonen utan några kompromisser när det gäller snabbhet och kraft. Man kan vara säker på att mobiltelefonen håller en övergripande hög kvalitet eftersom varumärket tillhör ZTE som globalt är en ansedd mobiltillverkare.
Telefonen har kanter av metall, en stor display samt ett bakstycke vars yttersta lager är av glas. Den har tryck känsliga knappar på var sin sida av ena långsidan och en inbyggd fläkt som två olika sätt att ge en ultimat spelupplevelse. Red Magic 6s Pro har stereo högtalare för ett förbättrat ljud vid multimedia konsumtion.

Red Magic 6s Pro har en stor AMOLED display på 6,8 tum med bildförhållandet 20:9 och den har 1080×2400 pixlar och en pixeltäthet på 387 ppi (pixlar per tum). Displayens bilduppdaterings frekvens går upp till 165Hz och det är en bilduppdaterings frekvens som är möjlig att både ställa in manuellt och som kan ställas in automatiskt beroende på vilken typ av arbetsuppgift man utför för tillfället. 
Det finns tre huvudfaktorer som fungerar tillsammans med telefonens programvara som avgör om det verkligen är en snabb telefon. Processorn, minnet och bilduppdaterings frekvensen på telefonens display.
För det första är processorn, som är mobiltelefoners hjärna, den viktigaste. De snabbaste telefonerna använder kraftfulla topp processorer. En långsammare processor gör att telefonen släpar efter och laggar vid högre arbetsbelastning, vilket inte är idealiskt. Den åttakärniga Snapdragon 888 Plus processor som sitter i mobiltelefonen är en av de bäst presterande processorerna du kan få idag och borde enkelt kunna hantera uppgifter som spel och multitasking utan lagg. En kraftfull topp processor möjliggör även snabb nedladdning av appar och spel.
Det RAM minne på 12 GB hos basmodellen är tillräckligt för de flesta användare och en uppgradering till 16 GB varianten är bara nödvändig för dem som vill spela spel eller multitaska regelbundet.
Mängden RAM minne en telefon har kan positivt eller negativt påverka dess multitasking funktioner. Andra fördelar inkluderar bättre bearbetning av tagna foton och videor och bättre batteritid eftersom dessa processorer arbetar mycket effektivare.
En högre bilduppdaterings frekvens på displayen tillåter mycket mjukare animationer och ett bättre flyt när man spelar mobilspel. Tänk på att en högre uppdaterings frekvens  påverkar batteritiden avsevärt. Det är en av anledningarna till att Red Magic 6s Pro har ett stort batteri på 5050 mAh.
De två programmerbara digitala triggerknapparna på telefonens ena långsida är ett bra tillägg om du spelar First Person Shooter/Third Person Shooter spel som Call Of Duty Mobile, PUBGGarena Free Fire och Cyber Hunter Dessa två triggerknappar har  uppgraderats jämfört med föregångarnas  med en  touch samplingshastighet på 450Hz.
Red Magic 6s Pro har sett några uppdateringar i jämförelse med de modeller som lanserades tidigare i år.
Uppgraderingen av mobilen inkluderar dess värmeavledningssystem och den inbyggda fläkten som fungerar riktigt bra. Denna av kylning medför att mobiltelefonens chassi inte blir lika varmt under långa, intensiva spelperioder.
I mobilens system finns funktion Game Space vilken är lättillgängligt via en röd  strömbrytare på vänster långsida. Drar man på knappen aktiveras Game Space direkt och man kommer till ett horisontellt gränssnitt där alla nedladdade spel finns tillgängliga.
Bortsett från dessa fantastiska funktioner misslyckas Red Magic i kamerakvalitet. Kvaliteten är långt ifrån dålig men håller absolut inte samma otroligt höga kamerakvalitet som hos andra flaggskepps mobiler. Vilket inte är så märkligt på grund av att den här mobiltelefonen är en gaming mobil med allt fokus på kraft, snabbhet och precision.
Den främre kameralinsen är på 8 Megapixlar (vidvinkel lins) och på baksidan sitter tre kameralinser på 64 Megapixlar (vidvinkel lins), 8 Megapixlar (ultra vidvinkel lins) samt en Makrolins på 2 Megapixlar. Kamerorna har PDAF och LED blixt.
Red Magic 6s Pro är den snabbaste telefonen i världen och är det självklara valet om du råkar vara en hardcore gamer. Om du letar efter det övergripande bästa paketet skulle det vara bra att överväga andra alternativ bland flaggskepps mobilerna. Men då får man klara sig utan de special funktioner som finns hos denna smartphone.







Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.