Critical Ops

Critical Ops förkortat C-OPS.är ett first person shooter för mobiltelefon där spelare engagerar sig i snabba strider som antiterrorister eller terrorister. Detta är ett multiplayer online mobilspel där man spelar i team och varje team  måste samarbeta för att uppnå olika mål. Lär dig och bemästra en mängd olika vapen, som prickskyttegevär och granater. Anpassa dina favoritvapen med skinn. Ett lag vinner genom att antingen slutföra specificerade mål eller genom att eliminera det andra laget. Spelet har lägen som Team Deathmatch, Defuse, Gun-Game bland andra. Som ofta är fallet kan spelare tjäna valuta i spelet för att köpa skinn och andra föremål.
Critical Ops är knappast något nytt spel eftersom det har existerat sedan 2015 men även äldre spel kan faktiskt vara bra. Spelet har på senare tid nått en milstolpe med 100 miljoner nedladdningar.

Om du är ett fan av Call Of Duty Mobile eller Battle Prime är Critical Ops verkligen ett värdigt alternativ. Jag personligen föredrar att spendera min speltid med att periodvis växla mellan olika spel för att undvika att man tröttnar. Om man hela tiden spelar samma spel blir det till slut tråkigt och repetetivt.
Det finns några spellägen i Critical Ops, och båda kan spelas på någon av en handfull banor. Det första läget, som är Deathmatch, är ett enkelt lagskjutningsspel, komplett med respawns, medan Defuse utmanar ett lag att plantera bomber medan det andra laget försöker stoppa dem.
Gun Game är ett spelläge där två lag spelar, men varje spelare byter ständigt vapen och går genom alla typer av vapen i spelet. Varje gång man dödar en motståndare ger det spelaren poäng som låter spelkaraktären plocka upp nästa vapen.
En gång om dagen kommer man att få en daglig uppgift vilken efter genomförandet ger  erfarenhets poäng.
Det är tydligt att Critical Ops försöker vara så okomplicerad som möjligt, vilket också sträcker sig till dess menyer. I spelet är alla banor och vapen upplåsta från början, vilket bara lämnar skinn för dig att skaffa genom att betala riktiga pengar.
Om man inte vill spendera pengar kan man tjäna spelpengar genom att utföra dagliga uppdrag, varav de flesta består av att döda ett visst antal spelare med ett visst vapen.
Det här spelet är så bra att det är beroendeframkallande. Det faktum att det är ett onlinespel för flera spelare ger den stora fördelen av att man kan spela det tillsammans med sina vänner.
Critical Ops är helt gratis att ladda ner och spela så varför inte testa spelet en stund? Alla mobilspel finns inte tillgängligt i alla regioner men det här är ett mobilspel som är tillgängligt för oss boende i Sverige för både iOS och Android. Om du bor utomlands i en del av världen där det här spelet inte finns tillgängligt direkt kan man alltid leta upp spelet i form av en APK fil på nätet. Se i så fall till att ladda ner det från en säker sida.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

När är det dags att byta mobiltelefon?