Lineage2M

Lineage2M vilket är spelutvecklaren NCSOFTs fantastiska MMORPG är nu tillgängligt för nedladdning. Den globala mobilversionen lanserades officiellt den 2 December 2021.
Massive multiplayer online role-playing game är en genre av datorrollspel där ett stort antal spelare interagerar med varandra i en virtuell värld.
I detta nya mobilspel kan man utforska en stor öppen värld kallad Aden och resa från stad till stad under tiden som man slutför uppdrag och slåss mot vilda monster längs vägen. 
En öppen värld full av monster, skatter och äventyr.
Spelet utspelar sig 150 år före det första spelet och spänner över två kontinenter vilka plågas av krig och en ständig kamp om makten mellan tre kungadömen.
Lineage2M erbjuder ett antal klasser av spelkaraktärer att välja bland samt har sex olika typer av vapen. Det är möjligt att byta till en spelkaraktär ur en annan klass och därmed  spela med en helt annan spelstil om man får lust till det. De timmar man investerat i att bygga upp en karaktär på hög nivå kommer aldrig att gå till spillo när man testar något nytt. Detta är naturligtvis en fördel.

Spelaren börjar med en basklass, som kan uppgraderas vid olika nivåintervall där nivå 20 är första klass, nivå 40 andra klass, nivå 76 tredje klass och nivå 85 kallas uppvaknande klass och efter att man väl har uppnått nivå 85 kan man öppna upp underklasser som börjar på nivå 40.
När man stiger genom sin valda klass blir din spelkaraktärs kläder, vapen, rustningar och föremål mer utsmyckade och dekorerade.
Lineage2M växlar fram och tillbaka mellan PvE (spelare vs miljö) action och PvP (spelare vs spelare) action. PvP momenten uppmuntrar spelare att tävla med varandra under bossjakter utspridda i den öppna världen. Man spelar mot andra spelare men om man spelar solo har man ingen chans att besegra bossen man har i uppgift att besegra. Man behöver sammarbeta tillsammans med andra spelare för att slå en gemensam fiende. 
Den öppna världen medför att spelaren har mycket frihet att spela som man själv vill.
Om man ser någon annan spelares spelkaraktär som är upptagen med att döda monster kan man till exempel välja att lägga sig i bakhåll för dem och ta ett stort byte. Samtidigt som det är tillfredsställande att ha överlistat en annan spelare.
När man lyckas sammarbeta i team med andra på ett effektivt och underhållande sätt får man belöningar, karaktär uppgraderingar samt naturligtvis chansen att få nya bekantskaper.
Dina spelkaraktärer uppgraderas och man får spelpengar och poäng genom att logga in och spela ofta och regelbundet. Precis som hos många andra mobilspel alltså.
Lineage 2M har nyligen släppts i 29 länder och inkluderar NCSOFTs Purple cross play tjänst för att tillåta spelare att spela ihop via både PC och mobiltelefoner.
Lineage2M har en avancerad grafik som förblir konsekvent från PC till mobil, en stor värld som inbjuder till utforskning, intressanta spelkaraktärer och ett bra progressions system vilket borde ge ett mobilspel som står sig bra i den hårda konkurrensen. 
Om du tycker om den här typen av mobilspel kan det vara värt att testa.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

När är det dags att byta mobiltelefon?