Project Bloodstrike (Final Beta test)

Project BloodStrike är ett kommande battle royale first person shooter spel för mobiler utvecklat av NetEase Games vilket är en stor spelutvecklare med ett flertal populära speltitlar i sin katalog.
Den globala utgåvan av Project Bloodstrike kanske bara ligger några månader bort eftersom utvecklarna har bekräftat att det sista betatestet för spelet drog igång den 17 Juni och avslutas den 17 Juli.
I den här typen av spel hoppar 100 spelare fallskärm ner på en stor öppen värld och de måste kämpa för att bli den sista som står levande kvar.
Spelet stoltserar med imponerande grafik, inklusive ett dynamiskt vädersystem som gör att vädret i spelet kan ändras från skinande sol till regn och till storm för att sedan ändras igen slumpmässigt.
Jämfört med tidigare testversioner har Project BloodStrike genomgått verkliga förbättringar vad gäller grafikkvaliteten över lag. Landskapets detaljer och även spelkaraktärernas detaljer har ökat markant. Detta medför att mitt intresse för att spela mobilspelet ökar på grund av att det ser så bra ut.
För mig personligen är det viktigt att de spel jag spelar har en någorlunda fin grafik, är väloptimerat samt när det kommer till online multiplayer spel har tillräckligt många spelare.

Miljön i spelet utspelar sig fortfarande på en ö utanför kusten som har blivit kvar efter en mystisk katastrof. Landskapet delas upp i många områden med många olika typer av terräng, där kullar och berg är de vanligaste förekommande miljöerna. Det finns olika typer av områden med byggnader och baser och dessa är utspridda över banan.
Det existerar en tillräckligt varierad miljö att utföra, hitta byte och bekämpa fiender på vilket är nödvändigt när man spelar spel. Som spelare vill man ju inte uppleva ett trist, enahanda landskap som man på kort tid tröttnar på.
Mobilspelet ger spelaren chansen att välja vilken av flera spelkaraktärer de ska använda sig av under en match och dessa spelkaraktärer har unika egenskaper och färdigheter. Som spelarna kan använda till sin fördel så att det kan förändra hela spelomgångens slutliga resultat.
Dessutom har deltagarna i spelet tillgång till en mängd olika vapen. Varje spelare börjar med en pistol och en mängd ammunition när de landar på kartan. Därifrån kan de utforska området för att plocka på sig starkare vapen och diverse tillbehör.
Karaktärens rörelser är mjuka utan fördröjningar eller långsamma rörelser till och med när man spelar på en budgetmobil vilket är imponerande. Kontrollerna på displayen är likadana som hos andra mobilspel av denna typ så det blir därmed uppenbart för personer som har spelat shooter mobilspel tidigare hur man ska styra sin spelkaraktärs handlingar. Det snabba tempot i spelet i kombination med de ständiga striderna är höjdpunkten i Project BloodStrike. 
Spelaren kommer att återupplivas ifall man har dödats av en motståndare och det förblir så så länge åtminstone lagkamrat fortfarande är vid liv. Men när man når endast 5 överlevare kommer denna återupplivningd smekanism att upphöra. 
Eftersom battle royale spelen nu är så utbredda krävs att spelutvecklare inkluderar särskiljande egenskaper för att få sina spel att sticka ut på denna trånga marknad. Project Bloodstrike har många aspekter gemensamma med andra battle royale spel på men det sticker också ut på flera specifika sätt.
Project Bloodstrike har bland annat lagt till en unik twist på battle royale genren genom att göra det möjligt för spelare att samla in pengar genom att slutföra olika uppdrag och dessa pengar kan de använda för att begära loadout drops som innehåller sällsynta vapen och annan utrustning.
Project Bloodstrike förtjänar mycket mer uppmärksamhet än det redan har. Många kända YouTubers har gjort ett flertal videos om spelet under den långa beta test perioden och nu när spelet börjar att bli färdigutvecklat och inom kort kommer att lanseras hoppas jag att antalet videor ökar ytterligare.
Detta på grund av att det här är ett väldigt underhållande och bra mobilspel, speciellt när det gäller att spela på en budgetmobil eller en budgetmobil i mellansegmentet eftersom det har en fantastisk optimering och grafik.
Majoriteten av alla mer tekniskt avancerade mobilspel som Call Of Duty Mobile, New State, The Division Resurgence, Undawn och Lost Light är ofta inte möjliga att spela på billigare smartphones med svagare processorer och en mindre mängd RAM minne. 
Detta är fullt möjligt att göra med Project Bloodstrike och det är en stor fördel med det här mobilspelet.
Det slutliga releasedatumet för Project Bloodstrike har inte bekräftats av utvecklarna i skrivande stund. Intresserade kan förvänta sig att släppet av spelet kommer förhoppningsvis att tillkännages kort efter slutförandet av det sista betatestet i Juli 2023.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.