Skullcandy Sesh True Wireless


Skullcandy Sesh True Wireless är ett anständigt par in-ear hörlurar som erbjuder ett högt värde med tanke på vad man betalar.
Skullcandy gjorde ett bra jobb när det gäller designen av dessa hörlurar och de har också en utmärkt passform för öronen. Passformen är stabil och de är verkligen bekväma att använda för att lyssna på musik i timmar.
De är konstruerade av plast men håller en hög byggkvalitet och känns därför mycket tåliga. 
Skullcandy Sesh True Wireless klarar till och med av att blockera störande bakgrundsljud.
Med hörlurarna kommer det med ett tillhörande laddningsfodral vilket känns lite för stort för min smak men som även det är designat otroligt bra samtidigt som det har en övergripande bra kvalitet.
Trots att jag upplever att fodralet är för stort är det fortfarande lätt att förvara en en ryggsäck eller en jackficka när man är på språng
och den håller laddningen bra när man inte använder laddnings funktionen. 
Hörlurarna har en mikrofon så de är möjliga att använda som handsfree ifall det skulle behövas och de har en IP-55 certifiering så hörlurarna är vatten och dammtåliga vilket är en stor fördel för personer som vill använda hörlurarna när man joggar, på gymmet eller på stranden. Man behöver inte heller bli orolig för att de ska gå sönder om man råkar vara ute i regnet.
Varje hörlur har en kontroll knapp med vilken man kan svara på inkommande samtal, ändra volymen, byta låt eller aktivera din digitala assistent i din mobiltelefon.

Med laddningsfodralet kan man ladda in-ear hörlurarna och det tar ungefär en timme att ladda batterierna fulla och det tar två timmar att ladda laddningsfodralet helt fullt. Genom att ha ett laddat fodral kan man ladda sina hörlurar även om man befinner sig någonstans där det inte finns något eluttag och det är naturligtvis bra. Det händer ju ibland att man är ute på stan, stranden, i jogging spåret eller någon annan stans där man inte har tillgång till ström och då är det praktiskt att kunna ladda ändå.
Skullcandy Sesh True Wireless batteri behöver laddas efter tre timmars användning och genom att ladda batterierna i laddningsfodralet kan man lyssna på musik i ytterligare sju timmar.
Man förväntar sig inte ett så pass bra ljud som man får ut ur de här hörlurarna eftersom de är så kompakta men de har alltså ett helt fantastiskt ljud med en tung bas och ett rent skarpt och tydligt ljud .
Ljudet är utmärkt optimerat och kalibrerat.
De här hörlurarna passar mig som bara lyssnar på heavy metal perfekt med gitarr riff som låter väldigt skarpt med rikt ljud, djupa trumljud och en kraftfull bas.
Sammantaget är Skullcandy Sesh ett par mycket bra trådlösa hörlurar som erbjuder mycket för pengarna men det finns en mindre nackdel och det är batteritiden som kunde vara bättre. Batteritiden är knappast katastrofalt dålig och hörlurarna duger nog gott och väl för de flesta men om du är en person som brukar lyssna på musik i hörlurar hela dagarna är de ju inte den optimala lösningen.
Många av oss lyssnar dock endast under några timmar till exempel på bussen på väg till skola eller arbete och då duger batteritiden alldeles utmärkt.
Det billigaste priset jag har sett ligger på 399 kronor och det dyraste på 719 kronor så det lönar sig verkligen att kolla upp lite innan man beställer ett par. Det är som alltid dumt att betala för mycket. 
Med trådlösa hörlurar gäller förstås samma som med mobiltelefoner. Läs på innan du bestämmer dig. Läs recensioner, läs igenom specifikations listan och jämför priser för att hitta bästa möjliga inom din budget.
Undvik impulsköp!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.