Nova Launcher

Ett av de enklaste sätten att anpassa sin Android mobiltefon är att installera en launcher från tredje part.
De bästa Android launcherna kan ge din telefon en total makeover, från att ändra utseende och känsla med olika ikoner och teman, till att lägga till ny funktionalitet som smarta mappar och sökassistenter.
En väldigt populär sådan är Nova Launcher. Den här appen har varit en het favorit bland många människor och är fortfarande idag miljontals användares favorit launcher.
Den är snabb, elegant och mycket anpassningsbar. Nova Launcher balanserar utseende och verktygsanpassningar med minimal prestandapåverkan vilket låter dig ställa in din startskärm precis rätt utan att sakta ner prestandan på din smartphone.
Appen existerar i en gratis version men det finns också en något bättre variant som man betalar för kallad Nova Launcher Prime. Båda varianterna ger en massa funktioner men betalvarianten ger fler.

Det finns många alternativa inställningar att arbeta sig igenom. Från färgteman till ikonpaket, rullningsbara menyer till anpassningar av applådan till mappinställningar. Det faktum att den här launchern har så många inställningar är den största anledningen till att den är så otroligt populär både hos användare och teknik skribenter över hela världen.
En av de optimala funktionerna i Nova Launcher är att identifiera användarbeteendet och optimera layouten och funktionerna för att lyfta fram de mest regelbundet använda apparna. Du kan enkelt hitta appen från funktionen "dra för att söka" som visar en rullgardinsmeny för att hitta den.
Den här funktionen blir oumbärlig om du har ett omfattande bibliotek med appar att sålla igenom. Den tar fram de mest använda apparna och de senaste apparna du har öppnat. 
Det finns anpassningsbara svepgester vars stora fördel är att man kan växla mellan användarens favoritappar i raketfart. Även om det tar tid att vänja sig vid funktionen kommer man att fastna för det när man väl har lärt sig funktionen. 
En nackdel är att den har en så enorma mängden funktioner att det kan bli överväldigande att anpassa allt på ett sätt som passar en själv på bästa sätt.
Det tar timmar att ställa in launchern för att passa din personliga smak men när det väl är gjort får man något som man blir väldigt nöjd med.
Om du är trött på din mobiltelefons upplägg och utseende när det gäller menyer, ikoner och sättet som man använder den är det dags att prova den fullmatade Nova Launcher. Säg adjö till monotonin och bekanta dig med nya funktioner, teman och optimeringar. 
Det existerar ett otroligt stort antal launchers, nästan samtliga har sin helt egna stil, upplägg och innehåll så det finns mycket att välja bland. Som vanligt verkar det tyvärr vara så att okunskapen är väldigt stor och många personer känner inte ens till att alternativet existerar. Det är dock inte svårare att ladda ner en launcher än det är att ladda ner ett mobilspel så de som är rädda för teknik behöver inte vara oroliga. Att installera en ny launcher ger nytt liv till din gamla mobiltelefon och medför att du kanske behåller den lite längre innan du skaffar dig en ny. 



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.