Rules Of Survival 2.0

Om du är en mobilspelare måste du ha hört talas om spelet Rules of Survival eftersom Rules of Survival är ett av de mobilspel som spelade en stor roll för att göra Battle Royale genren känd. Nu många år senare har marknaden för battle royale spel blivit mättad på grund att det finns en så otroligt stor mängd olika spel inom denna kategori till mobiltelefoner, spelkonsoler och PC.
NetEase Games har den 26 Januari 2022 rullat ut en stor välbehövlig uppdatering kallad 2.0 för Rules of Survival tänkt att ta spelupplevelsen till nästa nivå.
Rules of Survival var en tid ett mycket populärt Battle Royale som först släpptes den 31 maj 2018. Spelet hade redan varit ute i beta test sedan 2017.
För tillfället har spelet över 230 miljoner aktiva spelare och den siffran ökar hela tiden. Funktionerna och spelet är ganska likt andra titlar inom samma genre. En skillnad är att det finns plats för fler spelare som spelar med/mot dig i realtid.

Rules of Survival 2.0 är ett action och äventyrsspel som behåller kärnan från ursprungs versionen men med vissa nya uppdateringar tillagda. När det gäller mekanik inkluderar spelets andra del nya överlevnadslägen och olika nya vapen och områden att upptäcka.
Liksom hos andra Battle Royale spel kommer spelare att ha tillgång till vapen, medkits och andra verktyg som de kan använda för att säkerställa sin överlevnad. Spelare måste hålla sig inom "en säker zon" hela tiden. Storleken på säkerhetszonen minskar ju längre matchen fortskrider.
Målet med spelet är att vara den sista överlevande spelaren på banan. Spelare kan delta i spel antingen som solo, duo, ett team på fyra spelare trupp eller fem spelare.
Rules Of Survival har tappat i popularitet och är inte alls lika känt som PUBG Mobile och Fortnite och därför är det ingen överraskning att NetEase nu lanserar en massiv uppgradering av spelet.
För närvarande domineras battle royale genren av PUBG Mobile, Fortnite och Garena Free Fire medans Rules of Survival ligger långt ner på listan över de populäraste mobilspelen inom denna kategori. 
Det finns många realistiska banor med rik terräng, som Geely Bay, Arms Factory, Peninsula Hotel, Railway Station etc för spelare att utforska. Grafiken är helt okej även om miljöerna i spelet ofta saknar samma nivå av detaljrikedom som andra nyare mobilspel. Det går till exempel inte riktigt att jämföra PUBG: New State med Rules Of Survival på det området. Jag hade väntat mig en rejäl uppfräschning när det gäller grafiken men det verkar tyvärr inte ha skett i någon större grad.
Det här är som sagt en uppdatering av det gamla spelet och inte ett helt nytt spel och det är lite synd. Jag hade föredragit ett Rules Of Survival 2 med förbättrad grafik och mer modern gameplay mekanik vilket hade gjort att det här spelet hade kommit ikapp sina stora, färskare konkurrenter. En stor uppdatering är dock bättre än att ingenting alls sker med spelet.
Den här typen av mobilspel går utmärkt att spela ensam men det blir mer roligt att spela när man spelar med kompisar i team mot andra spelare. 
Rules Of Survival 2.0 har optimerat mycket innehåll för att ge spelare en mer spännande och mångsidig upplevelse vilket man uppenbarligen hoppas ska locka nya spelare att spela regelbundet och därmed garantera spelets överlevnad. Framtiden får utvisa ifall NetEase har lyckats att ta fram en version av spelet som folk gärna vill spela. 
Uppgraderingen inkluderar nya banor, möjligheten att handla med andra spelare, vapenanpassning i spelet och mycket mer. 
Spelare kan bland annat plundra slagfältet på riklig loot och fly inom en tilldelade tid vilket ger ett större inslag av strategi. Efter evakueringen kan spelare använda bytet för att bygga upp sitt exklusiva skydd och sälja eller byta loot som man inte vill behålla. 
Det säsongsbetonade spelsystemet säkerställer också att varje genomspelning är varierad, och play-to-earn-modellen låter spelare göra affärer i spelet och vinna kuponger som kan lösas in mot pengar.
Rules of Survival 2.0 finns nu tillgängligt på Android, iOS enheter och PC.










Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.