Bra offline mobilspel

Mobilspelandet har under de senaste åren ökat så mycket att de snabbt har överträffat till och med spelkonsoler när det gäller popularitet. Den kontinuerliga utvecklingen inom smartphonesfären har medfört att till och med stora spelutvecklare har börjat satsa på att ta fram spel även till mobiler. 
Det kan bli lite jobbigt när man vill spela ett mobilspel på sin smartphone men inte har tillgång till internet. Online multiplayer spel som Call Of Duty Mobile, PUBG:New State, Apex Legends Mobile, Badlanders eller Lost Light är väldigt underhållande att spela men de fungerar inte utan en aktiv internetanslutning. I en sådan situation är offline shooter spel lösningen på problemet.
De är perfekta för långa flygresor, för att underhålla sig en stund när man är borta från hemmet och har slut på mobildata eller ifall man befinner sig i ett område med dålig Wifi signal.
Shooter spel är en av de mest populära spelgenrerna. Men det finns inte många sådana spel av den typen som också är möjliga att spela offline. Här följer min utvalda lista över bra first person och third person shooters som finns tillgängliga.
Det kan vara en bra idé att ha åtminstone ett par offline spel installerade för att vara förberedd ifall man hamnar i en situation där man är helt utan uppkoppling.



Crover Fire

Dead Effect 2

Owerkill 3

N.O.V.A Legacy

Respawnables

Dead Trigger

Into The Dead 2

DEAD TARGET: Zombie Plague

Lonewolf

Rise Of Demons

BattleOps

Freedom Strike

Battle Strike

Suicide Squad: Special Ops 

Bright Memory Mobile

Special Forces Group 3

Dead Zone 

Slaughter 3

Eisenhorn Xenos

Carnage Wars

Forward Assault 

Warstrike

Special Forces Group 3

Total Assault 

Mindcell

Dead Space Mobile

Dead Cells

Castlevania: Symphony of the Night

Grimvalor

Streets of Rage 4

Gods of Egypt 

300: Seize Your Glory

Implosion: Never Lose Hope 

Neon Shadow 




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

När är det dags att byta mobiltelefon?