Samsung Galaxy S23 Plus

Samsung Galaxy S23 Plus är praktiskt taget en kopia av Samsung Galaxy S23 där den enda uppenbara skillnaden är storleken.
Den här mobiltelefonen har en stor display med ett punch hål i mitten av displayens överkant och tunna ramar runt om.
Både den vanliga Samsung Galaxy S23 och Samsung Galaxy S23 Plus tar bort den stora utstående kameramodulen på baksidan för att ersätta den med något mycket mer minimalistiskt.
I år har vi helt enkelt tre vertikalt placerade linser på baksidan istället.
Telefonen är helt platt framtill och baktill med ett lager av Cornings Gorilla Glass Victus 2 för första gången på en mobiltelefon.
Den har platta aluminiumkanter och rundade hörn. Mobiltelefonens desig är snygg och håller en härligt förstklassig byggkvalitet.
Detta är en välavrundad flaggskepps mobil med IP68 Certifiering, stereohögtalare med 32 bitars ljud på 384kHz optimerade av AKG smt en ultraljuds fingeravtrycksläsare under displayens yta.
Alla tre nyligen lanserade modellerna kommer i samma färger. Dessa färger är Phantom black, cream, gröna och lavendel vilket innebär att man inte behöver beställa en annan modell för att få den färg man föredrar.

Displayen är en AMOLED display på 6,6 tum med 1080×2340 pixlar vilket innebär att pixeltätheten landar på 390 PPI (pixlar per tum) med bildförhållandet 19:5.
Displayen skyddas av Corning Gorilla Glas Victus 2 och har en bilduppdaterings frekvens på 120Hz.
Samsung Galaxy S23 Plus täcker definitivt upp allt man kan förvänta sig av en display av flaggskepps kvalitet i början av 2023.
Alla tre av Samsungs nya flaggskeppstelefoner drivs av den nya åttakärniga Snapdragon 8 Gen 2 processorn.
Den bästa nyheten för europeiska fans är att Samsung Galaxy S23 Plus kommer att levereras med Qualcomms processor oavsett var i världen man bor. I år slipper vi med andra ord att tvingas hålla tillgodo med Samsungs egentillverkade Exynos processorer som ju inte fullt ut håller samma höga kvalitet.
Den kraftfulla processorn får stöd av ett RAM minne på 8 GB och ett internminne på 256 GB eller alternativt ett RAM minne på 8 GB och ett inbyggt minne på 512 GB. Den saknar plats för ett minneskort så minnesmängden är inte möjlig att utöka ytterligare i efterhand.
Värsting varianten har dubbelt så mycket inbyggt minne som är tillgängligt hos Samsung Galaxy S23 så om du är ute efter mer lagring är den bästa varianten av Plus modellen det bättre alternativet.
Kameramässigt tittar vi på en huvudkamera på 50 Megapixlar (vidvinkel lins), 12 Megapixlar (ultra vidvinkel lins) och en kameralins på 10 Megapixlar (telefoto lins).Selfiekameran har uppgraderats från en kameralins på 10 Megapixlar till en kameralins på 12 Megapixlar (ultra vidvinkel lins).
Färgåtergivningen är naturlig och fångar tydligare detaljer i bilder tagna i mörkare miljöer hos den nya mobiltelefonen.
En av de viktigaste fördelarna med den större Samsung Galaxy S23 Plus jämfört med dess mindre syskon är batteritiden med ett stort batteri på 4700 mAh med stöd för laddning på 45W och trådlös laddning på 15W.
Denna smartphone levererar en förstklassig byggkvalitet precis som sin föregångare. Den har en ljus och livfull AMOLED display, en mängd funktioner och en uppgradering av hårdvaran. Den har alla förutsättningar för att vara en lika fantastisk mobiltelefon precis som sin föregångare.
En Samsung Galaxy S23 Plus kostar från 14 490 kronor och det är ett pris som tydligt visar att den här mobiltelefonen hamnar inom kategorin flaggskepps mobiler. 
Kom ihåg att aldrig någonsin beställa en ny smartphone på impuls utan att först ha läst på. Välj mobil bland mobiltelefoner inom din budget genom att läsa recensioner, jämföra specifikationer, funktioner och det pris du betalar. På så sätt kan man lätt undvika felköp.
Allt för många människor väljer fortfarande mer eller mindre ny smartphone på impuls och tittar möjligen endast på märke, design och kostnad. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

När är det dags att byta mobiltelefon?