De bästa billigare mobiltelefonerna 2020.


Jag och många med mig delar uppfattningen att det inte är rimligt att spendera mycket pengar på en mobiltelefon som blir gammal på bara ett par år.  Men vi vill fortfarande ha den fulla smartphone upplevelsen med tillräckligt med kraft, utrymme och bra funktioner men till en lägre kostnad.
Oavsett om man skaffar mobiltelefon via sitt abonnemang eller om man köper sin mobiltelefon kontant finns det pengar att spara ifall man väljer något som är mindre dyrt men fortfarande är bra.
Man kan hitta smartphones som kostar under 3000 kronor med en fin design, fantastiska displayer, bra batteritid, utmärkta kameror och fantastiska högtalare.
Utvecklingen inom området mobiltelefoner har verkligen tagit stora kliv framåt på bara några år och nu för tiden är det faktiskt svårt att hitta en helt värdelös smartphone.
För att hitta bästa möjliga mobiltelefon till ett pris som passar din ekonomi och dina behov behöver man jämföra olika mobiltelefoner innan man bestämmer sig. Läs på innan du bestämmer dig.
I det här inlägget tipsar jag om mina personliga favoriter från 2019 i prisklassen strax under 3000 kronor.



Motorola Moto G8 Plus

Motorola Moto G8 Plus ger dig en relativt kraftfull processor, ett mångsidigt, kamerasystem, stereohögtalare, tunna ramar runt displayen och en bra batteritid.


Xiaomi Redmi Note 8T

Xiaomi Redmi Note 8T har en design och specifikationer som du vanligtvis skulle betala mycket mer för och känns också välkonstruerad.


Huawei P30 Lite

Huawei P30 Lite är en bra mobiltelefon. Den har en fin design, har en skarp display och kameran är också mångsidig. Processorn är tillräckligt kraftfull men den har inte den bästa batteritiden.


Nokia 6.2 (2019)

Nokia 6.2 är en stark utmanare bland mobiltelefoner med överkomliga priser med sin eleganta design, hyfsade specifikationer och sina mångsidiga kameror.


Samsung Galaxy A40

Samsung Galaxy A40 är en lite förbisedd, solid och väldesignad smartphone med mycket att erbjuda den prismedvetna konsumenten.






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

När är det dags att byta mobiltelefon?