OnePlus Explorer Backpack


Namnet OnePlus har blivit synonymt med att ge mycket för pengarna när det gäller deras mobiltelefoner men de har även andra produkter i sin portfölj.
De säljer bland annat ryggsäckar med fokus på att passa den som reser mycket eller som studerar eller arbetar på något kontor och behöver bära med sig sin MacBook till och från arbetet.
Slate Black versionen av OnePlus Explorer ryggsäcken är tillverkad med högkvalitativt nylonväv som marknadsförs som Cordura.  Det är mycket tåligt och även motståndskraftigt mot nötning, vilket gör det idealiskt för väskor och liknande.
OnePlus Explorer är lätt en av de bästa resryggsäckar man kan köpa med gott om plats och en minimalistisk design. OnePlus logga finns på framklaffen med vilken man håller ryggsäcken stängd.
Större delen av utsidan består av det tåliga materialet Cordura medans det inre fodret är av polyester. Detta är en ryggsäck som verkligen ser elegant och påkostad ut när det gäller designen och materialvalet.
Axelbanden är tjocka för att ge komfort när man bär ryggan och sömmarna är tillverkade av Dupont Kevlar för en ökad hållbarhet.


Väskan i sig ser bra ut med en minimalistisk och elegant design. Det finns gott om utrymme och åtta olika fickor.  Den är väldigt bekväm att bära även när den är fullpackad med saker. Remmarna och ryggsäckens baksida är bekväma att ha mot kroppen
De justerbara axelremmarna är ganska smidiga vilket gör processen att justera väskans position på ryggen ganska bekväm och totalt sett är OnePlus Explorer ryggsäcken ett premium produkt från topp till tå, och den har verkligen utseendet och funktionerna för att kunna passa den mer kräsna.
Väskan har en röd frontklaff som som leder till huvudfacket och som ytterligare förhöjer ryggsäckens eleganta utseende. Den röda frontklaffen dras nedåt och öppnar det magnetiska spännet som håller toppklaffen på plats.
Det magnetiska spännet gör öppningen av väskan ganska bekväm, eftersom du bara behöver dra lätt för att låsa upp spännet.
Väl öppnad kommer man åt väskans huvud utrymme där man kan placera lite större saker.
Ett brett band på baksidan gör det enkelt och praktiskt att placera ryggsäcken på en rullväska när du är på resande fot.
Detta är en förstklassig ryggsäck för teknikintresserade som jag själv som gärna reser med mycket teknik.  Surfplatta, telefonen, laddare, kablar, hörlurar får lätt plats samtidigt som de förvaras säkert utan att överbelasta ryggen eller axlarna på den person som bär ryggsäcken.
Ryggsäcken väger tom 860 gram och fullpackad får den plats för 15 liter så det är en mellanstor ryggsäck.
Priset hamnar på 1199 kronor och det är visserligen mycket pengar att spendera på en ryggsäck när det finns många betydligt billigare ryggsäckar. Billigare men inte bättre.
OnePlus Explorer Backpack är en högkvalitativ ryggsäck som håller länge och som är konstruerad för att kunna bäras på ryggen under många timmar.
Ryggsäcken går att beställa direkt från tillverkaren OnePlus och länken finner du här längst ner i blogginlägget.



https://www.oneplus.com/se/product/oneplus-explorer-backpack

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

När är det dags att byta mobiltelefon?