Blade & Soul Revolution

Blade & Soul Revolution är en kommande MMORPG (Massive multiplayer online role playing game)  för mobiltelefoner från spelutvecklaren Netmarble.
Spelet kommer att lanseras över hela världen senare i år men är redan nu möjligt att spela i Asien.
Det är inte alla som känner till det men en hel del mobilspel lanseras inte på en internationell marknad utan vissa spel är regionsbundna.
Man börjar spelet med att skapa sin egen spelkaraktär och man har fyra olika typer av karaktärer att välja bland. De har alla olika färdigheter och spelstilar.
I Blade & Soul Revolution,  kan man  anpassa sin karaktär i varje liten detalj, som hår, ansiktsform, kön eller till och med kroppsstorlek. Man kan alltså ifall man vill spendera en lång tid med att designa sin spelkaraktär men om man inte har lust kan man bara välja den första karaktär man ser.

Det sitter olika knappar på displayens högra, nedre hörn med vilka man styr figurens attacker. Du trycker på en knapp och din karaktär utför den valda attacken som därmed försvinner från displayen tills den har laddats upp igen. Attacken ersätts av en ny.
Det är möjligt att låta spelkaraktären kämpa automatiskt men vad är det egentligen för nöje med det? Det man vill göra är ju att spela själv så det förtar hela nöjet med att spela mobilspel. 
När man spelar kan man springa runt och utforska den stora öppna världen helt fritt.
Genom att dra med fingret på displayens vänstra sida förflyttar du din karaktär i olika riktningar medans du på höger sida har de tidigare nämnda knapparna för att aktivera attacker av olika slag.
Trots att spelet körs på Unreal Engine 4 lämnar grafiken mycket att önska.
Efter att ha spenderat mycket tid med att spela Shadowgun Legends, Call Of Duty, Modern Combat Versus och Black Desert blir det tydligt att man idag kan nå en väldigt hög grafisk nivå hos mobilspel så grafiken här imponerar inte.
Missförstå mig inte. Blade & Soul Revolution har inte någon katastrofalt usel grafik, det är bara det att man förväntar sig bättre av helt nya mobilspel.
Berättelsen runt spelet berättas genom animerade scener mellan banorna och när det gäller detta har spelutvecklaren lyckats väldigt bra. Tyvärr är rösterna på koreanska men det kanske ändras i den globala versionen av spelet.
Blade & Soul Revolution har mycket innehåll som ger dig skäl att vilja fortsätta spela under en längre tid och om du gillar MMORPG spel kan Blade & Soul Revolution definitivt vara ett spel som du kommer att gilla.
För att få ett smidigt spel behöver man spela på en budgetmobil i mellansegmentet eller allra helst en kraftfull flaggskepps mobil.
Då kan du definitivt spela Blade & Soul Revolution smidigt utan lägg med de högsta grafikinställningarna.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.