Shadowgun Legends. Del 3.


Om du njuter av att spela First Person Shooters med mycket action och en förkärlek för förstklassig grafik kan Shadowgun Legends passa dig perfekt.
Det är mest en First Person Shooter men det finns även inslag av Third Person Shooter i spelet. När man strider under uppdrag är den en First Person Shooter men mellan uppdragen när man befinner sig i The Hub rör det sig om en Third Person Shooter.
Dett tycker jag är positiv eftersom man i början av spelet designar sin spelkaraktärs utseende och under spelets gång byter man skyddsutrustning och då är det klart att man gärna vill se hur cool ens karaktär ser ut vilket man ju inte skulle kunna om Shadowgun Legends endast var en First Person Shooter.
I spelet finns över 200 solo uppdrag utspridda på fyra olika planeter och dessutom en mängd med uppdrag där man spelar med eller mot andra spelare online.
Det finns också en uppsjö av vapen och rustningar att samla på för att skapa den ultimata legosoldaten.

Alla Shadowguns börjar sin kamp mot Torment i The Hub. Där är det oftast trångt och full av andra spelares spelkaraktärer, reklamskyltar och butiker. The Hub är det ställe där du kommer att spendera din tid när du inte utför uppdrag på de olika planeterna.
En handfull försäljare finns där för att sälja sina varor till dig och för att ge dig uppdragen.
Nästan samtliga försäljare erbjuder dig uppdrag men endast karaktären Slade ger dig huvuduppdragen i spelet.
Pedro finns i The Hub för att hjälpa dig att avkoda loot som du samlar på dig under uppdrag och säljer exklusiva utrustningar till dig. 
Big Red köper och säljer skyddsutrustningar och klädesplagg som pimpar upp din spelkaraktär.
Willow föredrar att köpa och sälja vapen och stylar dig ifall du vill det.
Hakim har till uppgift att erbjuda dig sponsorer och uppdrag.
Nitro är killen du besöker för allt PvP relaterat.
PvP betyder Player vs Player och det är alltså strider mellan två eller flera spelare online i oftast korta, intensiva strider.
S.A.R.A. är en android och bartender som serverar dig drinkar och tilltugg samt ger dig sidouppdrag emellanåt. Ibland är det rena dueller mellan två spelare och ibland är det två olika lag som strider mot varandra.
Att slutföra uppdrag är det man behöver göra för att ens spelkaraktär ska klättra upp i nivån för att tillslut nå legendstatus. Det är det som man hela tiden strävar efter i Shadowgun Legends. Samtidigt som du klättrar uppåt i tabellen i din kamp för att nå berömmelse får du tillgång till bättre vapen och utrustning och du passar också på att lära dig nya färdigheter.
Byt ut din rustning och vapen, använd sprayfärg för att anpassa färgerna på din rustning, uppgradera stegvis ditt skicklighetsträd och var med om intensiva strider i Shadowgun Legends.

Låt oss fördjupa oss lite mer i Hakim eftersom han är en viktig karaktär i Shadowgun Legends.
Du kan gå till Hakim för att välja en sponsor från de som du har låst upp genom att kriga dig uppför nivå tabellen. I takt med att du blir mer känd erbjuds du bättre sponsorer
och detta ger dig en garanterad inkomst när det gäller spelets valuta.
Det gäller bara att logga in i Shadowgun Legends regelbundet för att få betalt enligt sponsorernas vilkor. 
Vissa sponsorkontrakt kräver att man loggar in varje timme medans andra kräver att man loggar in var fjärde eller åttonde timme och summan man får varierar beroende på vilken sponsor man har avtal med. De pengar man tjänar kan spenderas på uppdateringar av din spelkaraktär bland annat.
Shadowgun Legends är en Destiny liknande första person shooter där du spelar som en berömd legosoldat. Spelet går som sagt ut på att utföra uppdrag, skjuta utomjordingar och bygga upp din egen legend.
Grafiken visar vad mobilspel är kapabla till att uppnå idag och få andra mobilspel kan nå samma höga nivå när det gäller både grafiken och spelets prestanda som flyter på extremt väl på de flesta mobiltelefoner. 
Om du väljer att ladda ner Shadowgun Legends kommer du att få många underbara timmars spännande spelande framöver. Detta mobilspel är en trevlig, avkopplande upplevelse.

https://youtu.be/qONy5-o1PyM

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.