Asus ROG Phone 5s

ASUS ROG Phone 5s har specifikationer som säkerligen kommer att imponera.
Detta är en av de bästa gaming telefonerna som finns. Men det är också en av de bästa telefonerna för att njuta av alla typer av media med tanke på dess fantastiska display, långa batteritid, kraftfulla processor och utmärkta högtalare.
Om du letar efter en kraftfull enhet som sätter spelandet först, bör du absolut kolla upp denna smartphone. Det finns några nackdelar som är bra att känna till. Det är en tung telefon och kamerans kvalitet kan vara bättre.
Designmässigt har inte skett någon större förändring i jämförelse med föregående modell i samma serie.
När man tittar på Asus ROG Phone 5s är den omedelbart identifierbar som en speltelefon, komplett med grafiska detaljer på den blanka baksidan och den upplysta ROG logotypen.
Det volymreglaget sitter ovanför en strömknapp på höger långsida, med kapacitiva knappar på de yttersta övre och nedre kanterna på höger långsida som kan användas när man spelar mobilspel. De knapparna som tillverkaren kallar Air Triggers låter spelaren bättre replikera känslan av att använda kontroller när man spelar mobilspel.

Displayen av typen AMOLED är på 6,78 tum med 1080×2448 pixlar och en pixeltäthet på 395 ppi (pixlar per tum). Den stora displayen skyddas av Gorilla Glas Victus.
Displayen är flankerad på båda kortsidorna av imponerande högljudda stereohögtalare som ger ett framåtriktat ljud
Asus ROG Phone 5s är baserad på den tidigare lanseradede Asus ROG Phone 5, så den har en liknande design med en RGB-logotyp på baksidan och den här mobilen har kanter av metall och en baksida täckt av glas.
Den största förändringen jämfört med föregående modell är introduktionen av Qualcomms senaste topp processor, den åttakärniga Snapdragon 888 Plus processorn på 2,9 GHz som också sitter i konkurrerande RedMagic 6s Pro
Grundvarianten av denna smartphone har ett RAM minne på 8 GB och ett inbyggt minne på 128 GB men som ofta är fallet existerar flera andra varianter av samma mobiltefon. Detta är väldigt vanligt och det är något man som konsument behöver känna till eftersom man när man skaffar en ny smartphone ska kunna fatta ett genomtänkt beslut. Att en mobiltelefon har en annan prissättning i olika butiker behöver alltså inte betyda att den är billigare. Att den är dyrare i en butik kan helt enkelt också bero på att de säljer en bättre variant av i övrigt samma mobil.
En annan variant har ett RAM minne på 12 GB och ett inbyggt minne på 128 GB och ytterligare en annan har också ett RAM minne på 12 GB men ett internminne på 256 GB. Ingen av de här olika versionerna har plats för ett minneskort så minneskapaciteten är inte möjlig att utöka i efterhand.
Den främre kameralinsen är på 24 Megapixlar (vidvinkel lins) och det sitter tre kameralinser på baksidan vilka är på 64 Megapixlar (vidvinkel lins), 13 Megapixlar (ultra vidvinkel lins) samt en Makrolins på 5 Megapixlar. Kamerorna har PDAF och LED blixt. Kamerakvaliteten är godkänd men det här är en gaming mobil och den sortens mobiltelefoner har sällan den allra högsta kamerakvaliteten. Helt enkelt på grund av att man satsar mest resurser på att ta fram en gaming orienterad toppmobil. Därmed blir kamerakvaliteten inte det viktigaste.
Operativsystemet är Android 11 men med ett tydligt fokus på spel och kan justeras efter hur användaren vill ha det. 
Asus ROG Phone 5s drivs av ett batteri på 6000 mAh vilket är praktiskt för att spela längre spelsessioner. Mobiltelefonen har stöd för snabbladdning på 65W vilket laddas sjuttio procent fullt på trettio minuter.
Gaming mobiler är bättre förberedda för att klara av störtfloden av krävande spel på marknaden just nu som Punishing Gray Raven , Genshin Impact, Cyber Hunter, Battle PrimePUBG och Call Of Duty Mobile.
Asus som har lanserat både Asus ROG Phone 5s och Asus ROG Phone 5s Pro och har bekräftat att dessa nya modeller kommer att ersätta de befintliga modellerna när lagret tar slut. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.