Garena Free Fire Max

Garena Free Fire Max är äntligen tillgänglig för spelare att ladda ner på både Android och iOS mobiler.
Poängen med spelet är precis som hos den vanliga Garena Free Fire  att döda andra spelare tills man är den sista mannen eller kvinnan som står överlevande kvar. Det finns ingen bakgrunds berättelse, man skjuter helt enkelt andra spelares spelkaraktärer i en realistisk miljö och samlar loot under tiden.  
Originalet är känt för att vara ett populärt och snabba battle royale och den nya versionen  syftar till att uppdatera spelet visuellt. 
Även om Free Fire har varit en stor succé sedan lanseringen 2017 och har en fin grafik har spelat inte samma höga nivå av grafik som kommande mobilspel som PUBG: New State , Apex Legends Mobile och det redan lanserade Battle Prime. För att ligga på samma nivå har Free Fire gått igenom en enorm förbättring av den grafiska kvaliteten vilket ger en mer uppslukande spelupplevelse. 

Med Free Fire Max har Garena uppdaterat grafiksystemet för att inkludera Ultra HD-texturer. Detta bör resultera i en spelupplevelse av högre kvalitet när man spelar battle royale matcher.
Free Fire Max kommer också att ha förbättrade spelarrörelser och vapenanimationer. Det här spelet lovar en uppslukande, beroende framkallande spelupplevelse.
Om man tidigare har spelat Garena Free Fire och nu installerat denna färska variant kan man logga in på sitt befintliga konton och fortsätta spela, men med bättre spelgrafik. Man blir alltså inte tvungen att börja om från början på grund av att man skulle förlora sina framsteg.
Man kan också spela med spelare från vanliga Free Fire, så det finns inga sådana problem som att förlora tidigare lagkamrater eller ha problem med att hitta andra spelare.
Detta nya spel är mest bara fokuserat på att ge ett kraftigt förbättrat utseende på miljöer och spelkaraktärer och det finns få nya funktioner. 
En ny funktion är dock att
spelare nu har en chans att skapa sin egen bana medan de som spelar vanliga Free Fire bara kan gå med i de som skapats av andra. Det är möjligt att konstruera byggnader, dekorationer och andra föremål.
På grund av de visuella och grafiska förbättringarna i spelet behöver man en avancerad mobiltefon för att få ut det bästa av Free Fire Max. Spelet tar mycket mer utrymme än Free Fire. Detta är en liten besvikelse för spelarna med budget mobiler. Garena Free Fire var ett av spelen som fungerade riktigt bra även på billigare mobiltefoner. Tyvärr är så inte fallet för Free Fire Max.
De två versionerna har inga stora skillnader i spel eller spelkontroller, men de uppdaterade detaljerna gör säkert en enorm skillnad.
Jag spelade i somras väldigt mycket Garena Free Fire och det är ett väldigt bra spel med hyfsat bra grafik med många detaljer och den nyare versionen bör helt enkelt vara ännu bättre. Garena Free Fire är ett i världen extremt populärt battle royale spel och är en stor konkurrent till PUBG
Oavsett vilken av versionerna man väljer får man som spelare intensiva, spännande eldstrider och gott om underhållande action.
Det finns många mobilspel att se fram emot den närmaste tiden.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.