Punishing Gray Raven

Punishing: Gray Raven är en fantastisk upplevelse med sina adrenalinpumpande strider och ultrasmidiga grafikprestanda.
Det rör sig om ett arkadspel som kombinerar melee strid med RPG på ett fantastiskt välgjort sätt. Jag finner det här spelet oerhört underhållande att spela, det är verkligen beroende framkallande.
Den hisnande grafiken imponerar när din karaktär hoppar genom luften och utför eleganta, stilfulla och ultracoola rörelser samtidigt som den ger förödande skador på sina fiender på banan.
Punishing Gray Raven utspelar sig i en postapokalyptisk framtid där människor smittats av ett virus kallat Punishing och detta virus har gjort de smittade till cybernetiska varelser. 
Ett team av kämpar som går under namnet Gray Raven ser som sin uppgift att bekämpa de smittade och återta kontrollen av jorden. Man spelar som lagets ledare och du leder motståndsrörelsen samtidigt som du rekryterar nya medlemmar till ditt team.
Man har dock inte bara de infekterade att bekämpa för det finns även andra fraktioner av osmittade människor att kämpa mot.

Som ledare för Gray Raven teamet måste du se till att rekrytera ett elitlag av supersoldater för att ta sig an uppdraget att befria världen och i slutändan se till att viruset försvinner. 
Det gäller att kämpa sig igenom intensiva strider och under spelets gång finna hemligheten bakom viruset.
Det finns för närvarande totalt 12 spelbara karaktärer i spelet
Punishing Gray Raven har ett mycket snabbt och stridssystem där spelare kan utföra spännande strider med olika kombinationer av anfall och special attacker. Under striderna har man som spelare möjlighet att växla mellan tre karaktärer på ett strategiskt sätt för att utföra kedjekombinationer eller utnyttja deras förmågor för att ge bästa möjliga fördel under den aktuella striden.
Varje spelkaraktär har alltså en kraftfull special attack vilja när de är fulladdade kan aktiveras mot fiendernas styrkor.
Jag personligen gillar verkligen spelet även om den här genren inte är min absoluta favorit genre (jag föredrar first person och third person shooters). 
De intensiva striderna med snabba rörelser och snygga attacker ger en hög underhållningsnivå medan de korta banorna passar perfekt när man har en kort stund över för att spela. Man känner inte den stress man kan få när man egentligen inte längre har tid att spela men är tvungen att fortsätta på grund av att spelet ifråga har låna banor som inte kan avbrytas i förtid.
Spelet kan hålla igång en också under längre spelsessioner men då får man helt enkelt spela flera banor i rad och pass på att uppgradera spelkaraktärerna mellan uppdragen.
Grafiken är i mitt tycke fantastiskt fin och detaljerad och jag gillar verkligen den anime stil Punishing Grey Raven har 
Nu efter att mobilspelet har nått en global lansering är allt tal fortfarande på japanska eller möjligen kinesiska men texterna i spelet är på engelska så att det är lätt att bläddra i menyerna och lätt att förstå den skriftliga handling som visas innan en ny spelomgång påbörjas. Den skrivna berättelsen är möjlig att skippa ifall man skulle vilja det.
Det märks tydligt att det här är ett väldigt bra mobilspel som lär imponera på många spelsugna personer.
Jag tänker definitivt fortsätta att spela en lång tid framöver. 
För mig är mobilspelen ett komplement till konsol och PC spelen och jag spelar spel i någon form nästan dagligen. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.