Billigare smartphones.

När det kommer till smartphones tycker en hel del personer att det inte är rimligt att spendera från 400 kronor i månaden (för endast telefonen, abonnemang tillkommer) på en dyr flaggskepps mobil som blir gammal efter bara ett par år. Ändå vill man ha den totala smartphone upplevelsen när det gäller specifikationer, kamerakvaliteten, byggkvaliteten och funktionerna. 
Som tur är finns det prisvärda mobiltelefoner som uppfyller dessa kriterier.
De senaste åren har det blivit ganska vanligt med smartphones med överkomliga priser men ändå har en hyffsat bra design och som inte tyngs ner av problem. 
Tro inte att en lägre prislapp betyder att man får en undermålig telefon. Mobiltelefoner med överkomliga priser kan vara fantastiska mobiltelefoner med bra displayer, relativt kraftfulla processorer och kameror kapabla till att ta fina bilder.
Man är absolut inte tvungen att spendera en massa pengar på en toppmobil för att få en bra upplevelse. Det gäller bara att läsa på och jämföra olika mobiltelefoner innan man bestämmer sig för en mobiltelefon som täcker upp dina behov. Undvik impulsköp!
Jag tar här endast upp mobiltelefoner som faktiskt säljs officiellt här i landet för det finns många exempel på billigare smartphones som inte säljs här.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro erbjuder en kraftfull prestanda till ett väldigt överkomligt pris. Den har en fantastiskt bra batteritid, flytet i systemet är alltid jämnt och den stora displayen är skarp och tydlig. Priset hamnar på 3490 kronor ifall man köper mobilen kontant.

Motorola G8 Power är ett bra val om du har en budget på 2490 kronor. Den är bra på alla punkter med en utmärkt batteritid och en bra display. Kamerakvaliteten ligger på samma nivå som andra mobiltelefoner i samma prisklass samtidigt som kamerorna är mycket mångsidiga. 
Prestandan överlag är fantastisk med tanke på priset.

Samsung Galaxy A51 som kostar 3490 kronor är en utmärkt mobiltelefon för många användare. Den har en stor, skarp AMOLED display, bra batteritid och kameror kapabla till att ta fina bilder. Om du absolut vill äga en fint designad mobil tillverkad av Samsung men inte är beredd att betala vad ett flaggskepp kostar är denna ett bra alternativ.

Nokia 7.2 är ett utmärkt köp med sin förstklassiga design, fantastiska display och rena operativsystem. Systemet flyter på smidigt och telefonen klarar av det mesta utan några problem.
Prislappen landar på 3790 kronor och det är ett bra pris med tanke på vad man får.

Här i detta blogginlägg har jag bara nämnt några exempel på mobiltelefoner som kostar lite billigare men ändå ger mycket värde för pengarna. Om du som läser finner något/några av dessa smartphones intressant och vill veta mer finns en hel del detaljerade recensioner på nätet att läsa. Du kan även finna mer information bland mina tidigare inlägg om samtliga av de här mobilerna.
Läs på innan du bestämmer dig för det är ju viktigt att veta exakt vad man köper. 



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

När är det dags att byta mobiltelefon?