Bullet Force


Bullet Force är en multiplayer First person shooter som spelas online via smartphone. Det finns en oändlig mängd av den här typen av spel både till mobiltelefoner, PC och konsoler så konkurrensen om spelare är hård. 
Det existerar massor med spel som tydligt är inspirerade av Call Of Duty och detta är ytterligare ett sådant men att ett spel har fått inspiration av andra populära spel betyder inte alltid att de är dåliga kopior och det gäller i högsta grad för Bullet Force.
När det gäller just mobilspel har de vissa begränsningar till skillnad mot PC och konsolspel. På grund av det begränsade utrymmet i mobiltelefoner kan man inte ha spel med en lika hög grafisk nivå eller många olika banor.
Den stora fördelen med mobilspel är att man alltid har spelet med sig i fickan så man kan börja att spela var man än befinner sig.

Precis som de flesta andra spel i samma genre har man tillgång till många olika vapen.
Grafiken är okej för att vara ett mobilspel och det ser ganska bra ut rent allmänt.
Kontrollerna fungerar utmärkt vilket ju är extra viktigt hos online First person shooter spel man spelar på mobilen eller surfplattan. Alla kontroller sitter på displayen och det gör att mobilspel inte kan ha särskilt många funktioner och styrningen av spelkaraktärer blir väldigt förenklat. Därför ser jag mobilspel som ett komplement till konsolspel.
I det här spelet finns det många inställningar man kan göra när det gäller kontrollerna. Man kan anpassa känsligheten, placeringen på displayen och storleken på ikonerna.
Spelkaraktären kan springa, skjuta och det finns en speciell knapp för att sikta.
Spelet har fyra spelbara lägen som är Conquest, Free for All, Team Deathmatch och Gun Game och upp till 20 personer kan delta i en match.
Spelet har också en butik där du kan köpa nya vapen eller granater och andra saker med pengar som du tjänar under en match.
Bullet Force är ett mobilspel som är roligt att spela även om det inte riktigt når upp till samma höga nivå som Call Of Duty: Mobile. Det är ett fantastiskt alternativ samtidigt som det har den stora fördelen att inte ta upp allt för mycket utrymme i din smartphone vilket man ju inte direkt kan säga om COD: Mobile.
Det betyder att det är fullt spelbart även på mobiltelefoner med något mer begränsat internminne. 
Bullet Force är helt gratis att ladda ner till mobilen och om du gör det lär du imponeras av detta väl optimerade mobilspel.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

När är det dags att byta mobiltelefon?