Dungeon Hunter 5


Dungeon Hunter 5 är ett fantasy mobilspel som är gratis att spela på mobiltelefoner med en spännande berättelse och en fin design av banorna och karaktärerna i spelet. I  Dragon Hunter 5 finns både möjligheten att spela ensam eller att spela med/mot andra spelare i multiplayer läget. Denna femte uppföljare behåller spelseriens grunder men har förbättrat och ändrat en hel del. Stridssystemet är väloptimerat och att slås har ett utmärkt flyt och en imponerande snabbhet.
De banor man spel solo är relativt korta vilket för en del spelar kan vara en fördel. För de gamers som ser mobilspel som ett kort nöje som man utför under tiden som man väntar på att komma fram till sin destination när man till exempel åker buss eller när man väntar på sin tur hos tandläkaren eller dylikt blir detta något positivt. För de som föredrar att spela i timmslånga perioder blir det mindre bra. 
Så kallad loot tjänas in i en jämn takt under de olika uppdragen.
Strida mot banditer, zombies, demoner och andra monster i en medeltida fantasyvärld med en för mobilspel imponerande grafik. Spelets berättelse berättas av skådespelare och det förhöjer upplevelsen av Dungeon Hunter 5. 
I spelet samlar man och uppgraderar vapen och rustningar för att bli bättre i striderna och för att överleva längre vilket innebär att man i början dör ganska lätt. Det gäller alltså att kämpa på för att få en mer motståndskraftig karaktär.

I Dungeon Hunter 5 får man alla byten (loot) I form av kort och när det gäller utrsustningskort uppgraderas dessa genom att de smälter ihop med andra kort, på det sättet får man nya vapen och rustningar samtidigt som vissa kort blir starkare än tidigare.
Spelet är mer variationsrikt än många andra mobilspel när det kommer till banorna. I stort sett varje bana hade sin egna layout och det finns många olika miljöer att spela sig igenom. Det ger förstås fördelen att man inte tröttnar på spelet allt för fort utan man blir bara mer sugen att spela vidare på grund av att det är så spännande.
Karaktärer och monster ser bra ut, liksom attackanimationerna och de värdar man vistas i har tjusig grafik vilket åtminstone jag tycker är viktigt när man spelar spel oavsett ifall i är ett spel till mobil, konsol eller dator, jag skulle inte fortsätta att spela om spelet har en enkel grafik. Inte ens om handlingen är intressant och själva systemet är väl optimerat.
Striderna är spännande när man kämpar sig igenom mängder av fiender med de vapen man har samlat på sig och de olika förmågor man har skaffat sig under spelets gång. Striderna är flexibla och effektiva. 
De virtuella kontrollerna fungerar bra men det finns tillfällen då man önskar att de var mer lyhörda.
Om man i solo läget spelar om samma bana på samma svårighetsgrad får man samma vapen och uppgraderingar och det är en nackdel. 
Dungeon Hunter 5 är ett bra mobilspel för personer som gillar den här genren av spel och det är gratis att ladda ner till din smartphone.
Så varför inte prova på och om man inte är nöjd är det bara att avinstallera spelet.
 





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

När är det dags att byta mobiltelefon?