AnimA


Spel finns överallt i dag i din smartphone och surfplatta, på datorn eller på en spelkonsol.
Många mobilanvändare laddar upp mobilspel till sin mobiltelefon för att fördriva tiden på bussen, hos tandläkaren eller på rasten. Helt enkelt som ett underhållande sätt att fördriva tiden när man väntar på något.
Det existerar en del mobilspel som är ganska beroende framkallande. 
Det kan leda till timmar av non-stop spelande som vissa personer försöker att undvika men andra ser fram emot.
Om du gillade Diablo II, finns det en klon till mobilen som kan passa dig.  AnimA är ett action RPG hacka och slå spel som tydligt är inspirerat av Diablo. Den har den klassiska kameravinkeln för den här speltypen vilket är att man ser allt lite snett uppifrån och det är okej men jag personligen föredrar en annan vinkel. Nämligen rakt bakifrån eller från sidan. 
Behöver spela något på din mobiltelefon medans du väntar på den efterlängtade Diablo Immortal? Då kan AnimA mycket väl vara ett mobilspel som passar dig. 
Spelet är genomtänkt och är väl optimerat med felfria kontroller och ett förenklat styrningssystem. Striderna är spännande och engagerande samt fyllda med mängder av action.
AnimA har en fin grafik vilket alltid är ett stort plus på grund av att det förhöjer spelupplevelsen ändå mer. Mobilspel tenderar att vara ganska mediokra överlag och det är ibland svårt att finna pärlorna bland det gigantiska utbudet.
Svårigheten att hitta ett mobilspel med grafik som är tillräckligt fin för att inte se rent ut sagt hemsk ut på större displayer och samtidigt ge en fantastisk spelupplevelse är stor.


I AnimA finns de klassiska karaktärs typerna för den här sortens spel. Bland spelkaraktärerna kan man välja att spela som en krigare, bandit eller magiker och varje karaktär har personliga styrkor och speciella förmågor.
Detta är ett mobilspel som passar dig som är en hardcore gamer och är ingenting för dig som endast vill spela ett lätt och avkopplande spel för kortare spelstunder. Det här är ett mer krävande mobilspel helt enkelt. 
När man väl möter en boss i strid är bossen omöjlig att döda om du inte har någon strategi. Man måste vara tålmodig och aldrig ge upp oavsett hur många gånger man själv stupar i dessa fighter för i annat fall kommer man inte lyckas.
För en del spelare kan detta vara avskräckande medan andra bara tycker att det är spännande när man ser fram emot att äntligen efter flera misslyckade försök äntligen slår bossen.
I spelet finns över fyrtio banor att klara och man kommer under spelets gång stöta på zombies, riddare och olika demoner som är där för att slakta dig.
Det kostar dig inget att ladda ner AnimA till din smartphone och komma igång med att strida så det skadar inte att prova på. Om du inte gillar spelet lika mycket som jag är det enkelt att avinstallera och man förlorar ingenting rent ekonomiskt.




.

  

 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.