De bästa mobiltelefonerna 2020.

Smartphones är viktiga i den moderna världen, det är inte bara viktigt för kommunikation, det är din underhållnings maskin, digitala bank,  assistent och din ständiga följeslagare. 
Att smartphones har så många användningsområden och inte endast är en telefon som man har för att ringa samtal är det som gör mig intresserad av mobiltelefoner. 
Människor använder sina smartphones till olika saker och en del använder den mer än andra och det är anledningen till att man ska välja en mobiltelefon som passar just ditt användande. Alla behöver inte äga en dyr flaggskepps mobil. Men vi som är hardcore användare behöver förstås det allra bästa och detta är MobilExpertens korta lista över de bästa mobiltelefonerna som lanserades 2020.
De bästa ur min ståndpunkt är naturligtvis de telefoner som ger flaggskepps prestanda men till ett mer överkomligt pris.

OnePlus 8T är en smartphone fullpackad med topp prestanda till ett mycket bra pris. Den är en fantastisk smartphone överlag och att den är så prisvärd gör den ändå bättre.
Kostnad:6490 kronor

Samsung Galaxy S20 FE tar det bästa från S-20 serien, ersätter baksidan med plast, plattar ut display och sänker priset. Som ett resultat får man en flaggskepps mobil till en billigare kostnad utan några verkliga nackdelar.
Kostnad:6990 kronor

Xiaomi Mi 10T Pro är en fantastisk mobiltelefon med tanke på sitt pris, med en huvudkamera som tar bra bilder, en kraftfull topp processor och ett batteri med bra batteritid.
Kostnad:6790 kronor

Xiaomi Poco F2 Pro har en påkostad design och topp prestanda samtidigt som den kompromissar på alla rätta områden för att ge en av de mest prisvärda mobiltelefonerna under 2020.
Kostnad: 5140 kronor

iPhone SE (2020) är en av de bästa telefonerna för de som vill få mycket mobil för pengarna speciellt om man absolut vill äga en iPhone. Men den har en retro design som inte passar allas smak
Kostnad: 4490 kronor


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.